Pondělí, 6. 6. 2005

Podělaná euroústava!!! Všichni jsme věděli, že je to shit, jak říká Blbolánek (MT), aniž bychom ji kdy četli, ale že kvůli ní budu muset jednou v pondělí ráno do práce - a ještě ke všemu vlastním autem – no to mě poser! A to všechno kvůli Frantíkům, který si to celý vymysleli. Merde! Poser mě dvakrát. Pořád k nám do sekretu volají čmuchalové, co prý na to naše strana, tak tady všichni hnijeme. No co asi, ne? To co vždycky. Rocco (JP) lítá v pěknym shitu. Z Bruselu si sem kvůli kampani k ratifikaci euroústavy vzal z Bruselu tu mladou PM, s kterou….. Kurva, jak to napsat? Radši si tlusťocha nikdo ani nepředstavujeme... Teď se jí bojí říct, že žádná kampaň nebude, protože by ho bonzla jeho starý, jaký návrhy jí dělal ve Strakovce. A všichni víme, že po tý jeho tiskový mluvčí v kostýmku s tygříkama, co ani nevěděla, jak se jmenuje premiér, haha, to se mu fakt povedlo, má tygříka v kalhotách. Všude proto říká, že kampaň bude pokračovat, i když není potřeba, a že je to jeho vlastní bruselskej plán. Jestli ratifikaci zruší tam, zavolá pak PM jeho tisková mluvčí, že to tak prostě chce EU. Sakra! Další čmuchal na telefonu, musím končit. Dvě hodiny a ještě jsem ani nezavolal JJ! Merde!

Podělaná euroústava!!! Všichni jsme věděli, že je to shit, jak říká Blbolánek (MT), aniž bychom ji kdy četli, ale že kvůli ní budu muset jednou v pondělí ráno do práce - a ještě ke všemu vlastním autem – no to mě poser! A to všechno kvůli Frantíkům, který si to celý vymysleli. Merde! Poser mě dvakrát. Pořád k nám do sekretu volají čmuchalové, co prý na to naše strana, tak tady všichni hnijeme. No co asi, ne? To co vždycky.
Rocco (JP) lítá v pěknym shitu. Z Bruselu si sem kvůli kampani k ratifikaci euroústavy vzal z Bruselu tu mladou PM, s kterou….. Kurva, jak to napsat? Radši si tlusťocha nikdo ani nepředstavujeme... Teď se jí bojí říct, že žádná kampaň nebude, protože by ho bonzla jeho starý, jaký návrhy jí dělal ve Strakovce. A všichni víme, že po tý jeho tiskový mluvčí v kostýmku s tygříkama, co ani nevěděla, jak se jmenuje premiér, haha, to se mu fakt povedlo, má tygříka v kalhotách. Všude proto říká, že kampaň bude pokračovat, i když není potřeba, a že je to jeho vlastní bruselskej plán. Jestli ratifikaci zruší tam, zavolá pak PM jeho tisková mluvčí, že to tak prostě chce EU.
Sakra! Další čmuchal na telefonu, musím končit.
Dvě hodiny a ještě jsem ani nezavolal JJ! Merde!