Pátek, 3. 6. 2005

Podělaná práce a EU!! Už jsem měl chladit kuželky na chatě – a teď tohle!! Po neschválení euroústavy ve Francii a Holandsku jsme všichni na nohou!! Tajně jsme zaúkolovali ministra obrany, aby urychleně vypracoval plán všeobecné mobilizace. Nikdo teď kurva neví, co se bude v Evropě dít! Na Slovensku prý už staví koncentráky. Z BIS a od dr. Železného máme signály, že francouzští vinaři chtějí obsadit Znojmo a Mikulov. Čekáme, kolik by stály protitankové a protiletadlové barikády kolem měst. Taky sepisuju protest za toho pošahance Sváťu Karáska. Lukašenko mu nedal vízum, protože chtěl v Minsku zazpívat svůj mezinárodní angažovaný hit Řekni ďáblovi ne. Hehe. No nic. Na podobně oblíbených pošucích se dá vždycky skórovat pár bodů, lidi jim věří. Až Táňa Fišerová dobrečí, zavolám jí kvůli tomu. Možná by to mohlo jít už večer ve zprávách.

Podělaná práce a EU!! Už jsem měl chladit kuželky na chatě – a teď tohle!! Po neschválení euroústavy ve Francii a Holandsku jsme všichni na nohou!! Tajně jsme zaúkolovali ministra obrany, aby urychleně vypracoval plán všeobecné mobilizace. Nikdo teď kurva neví, co se bude v Evropě dít! Na Slovensku prý už staví koncentráky. Z BIS a od dr. Železného máme signály, že francouzští vinaři chtějí obsadit Znojmo a Mikulov. Čekáme, kolik by stály protitankové a protiletadlové barikády kolem měst.
Taky sepisuju protest za toho pošahance Sváťu Karáska. Lukašenko mu nedal vízum, protože chtěl v Minsku zazpívat svůj mezinárodní angažovaný hit Řekni ďáblovi ne. Hehe. No nic. Na podobně oblíbených pošucích se dá vždycky skórovat pár bodů, lidi jim věří. Až Táňa Fišerová dobrečí, zavolám jí kvůli tomu. Možná by to mohlo jít už večer ve zprávách.