Středa, 11. 5. 2005

PĚKNÁ NUDA, ve vzduchu ani žádný průser!!! Všichni jen čekají, jak dopadne Roccova vláda. S tou mluvčí se nám to povedlo, tlusťoch to sežral. Včera spadl z koně finalista Superstar. Nevím, jak se jmenuje, ale napadlo mě zavolat do Novy, koupit nějakýho plyšovýho medvídka a vyrazit za ním do nemocnice. Není nad to ukázat do kamery i lepší tvář, lidi to mají rádi. Jenže předseda řekl, že by si to lidi mohli vysvětlit divně, zvlášť když se zase chystá zákon o registrovaném partnerství. Doufám, že se neprotáhne hlasování o vládě a stihnu letadlo domů. TENTOKRÁT už ten sud musí vyjít!!!

PĚKNÁ NUDA, ve vzduchu ani žádný průser!!! Všichni jen čekají, jak dopadne Roccova vláda. S tou mluvčí se nám to povedlo, tlusťoch to sežral.
Včera spadl z koně finalista Superstar. Nevím, jak se jmenuje, ale napadlo mě zavolat do Novy, koupit nějakýho plyšovýho medvídka a vyrazit za ním do nemocnice. Není nad to ukázat do kamery i lepší tvář, lidi to mají rádi. Jenže předseda řekl, že by si to lidi mohli vysvětlit divně, zvlášť když se zase chystá zákon o registrovaném partnerství.
Doufám, že se neprotáhne hlasování o vládě a stihnu letadlo domů. TENTOKRÁT už ten sud musí vyjít!!!