Pondělí, 9. 5. 2005

Pitomý počasí, nikomu se nechce z postele. Navíc si všichni ještě léčí kocovinu z oslav osmýho…. FAKT HUSTÝ, skoro nic si nepamatuju! Byl jsem doma a starosta mě požádal, jestli bych nemohl přednést pár vět, že dal na náměstí zadarmo párky a pivo… Nevěděl jsem co říct. Pětačtyřicet let jsme tady slavili Rusáky – a teď najednou Amerikány. Prolistoval jsem si nějaký svý starý projevy a začal pomalu psát, jenže najednou zazvonil starosta s flaškou slivovice, že prej to bodne…. Když na mě přišla na pódiu řada, měl jsem co dělat, abych to ustál. Dokola jsem říkal: NESMÍME NIKDY ZAPOMENOUT, NESMÍME NIKDY ZAPOMENOUT, NESMÍME NIDKY…. Pak mě radši odvedli dozadu. Slyšel jsem jen, jak někdo řve HANBA, HANBA…. Být to dřív, už by šel na kobereček, hajzl…. Čekáme, jak to dopadne s VS, mluvčí Rocca, co s ní tlusťoch… Chtěl ji k sobě na úřad a tak jí řekl, aby trochu vylepšila to svý chatrný CV, jenže ta P..A to FAKT trochu přehnala…. Hehe… Musím zavolat JJ, s manželkou to zase za moc nestálo.

Pitomý počasí, nikomu se nechce z postele. Navíc si všichni ještě léčí kocovinu z oslav osmýho…. FAKT HUSTÝ, skoro nic si nepamatuju! Byl jsem doma a starosta mě požádal, jestli bych nemohl přednést pár vět, že dal na náměstí zadarmo párky a pivo… Nevěděl jsem co říct. Pětačtyřicet let jsme tady slavili Rusáky – a teď najednou Amerikány. Prolistoval jsem si nějaký svý starý projevy a začal pomalu psát, jenže najednou zazvonil starosta s flaškou slivovice, že prej to bodne….
Když na mě přišla na pódiu řada, měl jsem co dělat, abych to ustál. Dokola jsem říkal: NESMÍME NIKDY ZAPOMENOUT, NESMÍME NIKDY ZAPOMENOUT, NESMÍME NIDKY…. Pak mě radši odvedli dozadu. Slyšel jsem jen, jak někdo řve HANBA, HANBA…. Být to dřív, už by šel na kobereček, hajzl….
Čekáme, jak to dopadne s VS, mluvčí Rocca, co s ní tlusťoch… Chtěl ji k sobě na úřad a tak jí řekl, aby trochu vylepšila to svý chatrný CV, jenže ta P..A to FAKT trochu přehnala…. Hehe…
Musím zavolat JJ, s manželkou to zase za moc nestálo.