Nejpřitažlivější ženy nejsou ty hubené, ale ty sexy

Jistá modelka před pár dny zkolabovala, protože málo papá. A občas dokonce i blinká. Je to ošklivá nemoc, kterou trpí, dokonce se na ni může i umřít. Takoví malí černoušci z Afriky, kteří mají také potíže s jídlem – ale trochu jiného druhu – by o tom něco mohli vyprávět… Ano, moderní svět je postaven na hlavu – anebo je na tu hlavu úplně padlý. Hlad byl a stále je jednou z největších hrůz, které mohou lidstvo potkat, a přesto se najdou ti, kteří dobrovolně trápí své tělo nedostatkem potravy tak silně, až z toho onemocní.


Není divu, že po dlouhá staletí, dokonce tisíciletí, bylo ženským ideálem spíše zaoblené tělo. Kyprá žena byla žádaná a považovaná za krásnou, protože byla „dobře živená“. Naopak hubená žena nebyla žádoucí, protože byla podvyživená, tudíž pro případného manžela skýtala nebezpečí, že nebude schopna porodit dostatek zdravých dětí.
Současné modelky jsou ovšem trošku zvláštním ženským ideálem. Není žádným tajemstvím, že módu dnes vytvářejí módní návrháři zhusta homosexuálního zaměření. A hubená modelka, která se svým způsobem podobá chlapcům, jim vyhovuje. Ve skutečnosti jsou ale tyto ženy málo „ženské“ – přinejmenším mají totiž malá prsa a žádný zadek. A mužům se dost často líbí právě ty, které mají prsa velká a zadek – když ne velký, tak rozhodně by měl být … ženský. Však víte, jak takové ryze ženské křivky vypadají. Prototypy pro muže přitažlivých žen proto nenajdete na přehlídkových molech, ale – pardon za tu otevřenost - především v erotických a pornografických filmech a časopisech. Výrobci těchto filmů a tiskovin velmi dobře vědí, co jejich zákazníci chtějí. A také jim to dávají. Takové ženy působí skutečně žensky – jsou prostě sexy.
Pošetilá je skutečně ta žena, která nejí. Vyhublá topmodelka se možná hezky vyjímá na fotografii, při procházce na módním mole také nevypadá špatně. Ale to je tak všechno, k čemu se hodí. Kdo by ovšem toužil po elegantním věšáku na šaty? Lepší je mít … prostě ženskou se vším, co k ní patří.