Technoparty - ať se mládí vydovádí?

Technoparty - ať se mládí vydovádí?

Technoparty - ať se mládí vydovádí?

Sezona technoparty začíná. O víkendu se sjeli technaři na několika akcích, z nichž dvě pro neshody s majiteli pozemků skončily dřív, než začaly. Další proběhly relativně v klidu, byť za obvyklé asistence policie, záchranářů a hasičů. Podobné akce dělí společnost do několika nesmiřitelných táborů – pro jedny představují skvělou zábavu či symbol svobody, pro jiné zdevastované pozemky a vyhozené státní peníze, další je vnímají jako zvůli party vyhulenců. Co s tím? Zakázat technoparty, nechat je být, nebo nastavit podmínky a hlídat jejich dodržování? Jaký přístup by byl podle vás nejvhodnější?

Sezona technoparty začíná. O víkendu se sjeli technaři na několika akcích, z nichž dvě pro neshody s majiteli pozemků skončily dřív, než začaly. Další proběhly relativně v klidu, byť za obvyklé asistence policie, záchranářů a hasičů.
Podobné akce dělí společnost do několika nesmiřitelných táborů – pro jedny představují skvělou zábavu či symbol svobody, pro jiné zdevastované pozemky a vyhozené státní peníze, další je vnímají jako zvůli party vyhulenců.
Co s tím? Zakázat technoparty, nechat je být, nebo nastavit podmínky a hlídat jejich dodržování? Jaký přístup by byl podle vás nejvhodnější?