Ex č. 49

Devětačtyřicáté číslo samostatné přílohy Ex ve třech mutacích: české, moravské a pražské.

Foto
Foto
Foto


Devětačtyřicáté číslo samostatné přílohy EX ve třech mutacích: české, moravské a pražské: české, moravské a pražské.

Pražská Událost týdne – FESTIVAL KRÁTKÝCH FILMŮ nabízí vzácnou a krátkou příležitost vidět dobré kraťasy.
Proč kapela GOGOL BORDELLO používá podtitul „gypsy punk cabaret“ vám dojde už ve chvíli, kdy vstoupí na pódium (tentokrát v Roxy) a opře se do nástrojů.
THE LOCUST, YEAR FUTURE, 400 BLOWS, KILL ME TOMORROW – noví metaloví bojovníci povstanou v Klubu 007 na Strahově.
Divadlo NIE vstupuje s představením MIRAMARMORA do světa, pro nějž se nenachází slov. Do krajiny mezi fantazií a skutečností zve Vladimír Hulec.
V Art menu naleznete mimo jiné výstavu KVĚTY A JITKY VÁLOVÝCH, francouzský projekt BEZ HRANIC a přehlídku mladých umělců v Městské knihovně.
Literární kritik Jiří Rulf vypočítává, co dělá HOSTINEC U KOCOURA tou správnou hospodou: personál, štamgasti a samozřejmě pivo.
Na Slunečním ostrově je pěkná zima a právě proto se tu koná MEZINÁRODNÍ FESTIVAL SNĚHOVÉHO A LEDOVÉHO SOCHAŘSTVÍ. Vydejte se s Ondřejem Formánkem Na cestu a stravte Nový rok u ledu!
V Čechách a Českých Budějovicích je Událostí týdne 2. KCB FEST. V BB Centru Gerbera vystoupí Bushcraft, Sunshine, Khoiba, The Chancers…
Publicista Ivan Braun chodívá „na zelí“ do vegetariánské restaurace ÁNANDA.
Událostí týdne na Moravě je film. Film mladý, městský, generační, český a taky trochu finský. Film RESTART. K vidění v celé ČR, ke čtení v Reflektoru Tomáše Baldýnského.
Cestou (nejen) po brněnských hospodách šel Kowo, umělec a performer.