Ex č. 32

Dvaatřicáté číslo samostatné přílohy Ex ve třech mutacích: české, moravské a pražské.

Foto
Foto
Foto


Dvaatřicáté číslo samostatné přílohy EX ve třech mutacích: české, moravské a pražské: české, moravské a pražské.


Videoprojekce z legendárních akcí rakouského umělce Hermanna Nitsche v pražské Galerii Navrátil – středočeská Událost týdne.

Mr. Baldýnský viděl Mr. Pitta a Ms. Jolie ve filmu Mr. & Mrs. Smithovi: Má za sebou i Občanskou výchovu. V Reflektoru se vás snaží přesvědčit, že druhé je lepší než první.

Festival Love Planet poprvé: Pavel Turek píše ve svém článku o projektu britského mladíka I AM X Chrise Cornera: „Co taky jiného než X může EX doporučovat?“

Festival Love Planet podruhé: Jana Kománková o Nicku Caveovi, Sisters of Mercy a norském sdružení Ralph Meyerz And The Jack Herren Band.

Festival Love Planet potřetí: Karel Veselý připomíná polozapomenuté Skinny Puppy a nezapomenutelné Stereo MCs.

Ačkoliv Jan Kerbr „dobře snáší účinná díla s nepevnou dramaturgií“, z představení matapa.de divadla Alfréd ve dvoře zrovna odvařený nebyl…

Vtipná kaše č. 2: Olga Vlčková si vybrala úryvek ze hry Ubu králem, a dává jej do trefné paralely s netrefnou Czechtek reakcí premiéra Paroubka.

V letenském podniku Le Tram byl Na tahu Ondřej Formánek.

Petr Volf doporučuje tyto pražské výstavy: Elliot Ross v Pražském domě fotografie, Young Blood II v Centru pro středoevropskou architekturu a Česká secese v Galerii JBK.

Love Planet u Tábora je česká Událost týdne. To je jasné. Na obálku jsme dali britský projekt I AM X. To je taky jasné.

Publicista Martin Schulz popisuje kouzlo Staré Hospody v obci Doubice.

V jihomoravském Mikulově se během jednoho víkendu odehrávají dvě velmi zajímavé akce, dalo by se říci dvě moravské Události týdne.

Hospoda Barandov ve vesničce Posluchov u Olomouce se básníkovi Radkovi Malému líbí nejen proto, že mobilní operátoři ji zatím nevypátrali.