Ex č. 3

Třetí číslo přílohy Ex přináší například avizo na koncert kapely R.E.M. v pražské Sazka Areně, pozvánku na Žebráckou operu v ostravském Divadle Jiřího Myrona a upozorňujeme na výstavu Michala Pěchoučka v ústecké Galerii Raketa a řadu dalších věcí...

Foto
Foto
Foto
Druhé číslo samostatné přílohy Ex a to hned ve třech mutacích: české, moravské a pražské.

Třetímu pražskému EX-u dal tvář Michael Stipe z kapely R.E.M., kteří v neděli vystoupí v Sazka Areně. Více Vám o něm a o nich poví Honza Dědek.

Tomáš Baldýnský se zmíní o filmech Zblízka, Život a smrt Petera Sellerse („pozoruhodný film, v němž slavní herci hrají slavné herce“) a Yesmeni („je to jen o videozáznamu aktivit recesistické dvojice, která – pod názvem Yes-Men – provádí společenskou kritiku za pomoci humoristických diverzí“).

Babe LN říká, že DJing není jen o točení vinylem. Je to konceptuální umění.

Nad divadlem DISK zakrouží Vladimír Čepek.

V restauraci Universal jedla a pila Daniela Glozová.

Honza Dědek přinesl poslední, skutečně namakaný díl seriálu o zvětšování penisů (exkluzívně ilustrovaný Markem Doušou). Během četby jistě oceníte, že EX se dá pohodlně udržet jen v jedné ruce.

Moravský EX sází možná trochu pošetile na inscenaci, kterou dosud nikdo neviděl – Žebráckou operu v ostravském Divadle Jiřího Myrona.

Zato Tomáš Sýkora v brněnském ETNO café již byl, a to osobně, a vše si důkladně zaznamenal.

V Čechách důrazně upozorňujeme na výstavu Michala Pěchoučka v ústecké Galerii Raketa. Už brzy totiž skončí.

A Petr Stupka, kuchařský čaroděj, objeví v jistém nenápadném motorestu skutečný ráj jedlíků.