Úterý 16. duben

Opravdu by mě zajímalo, jakou sledovanost měla čété dvojka včera ve 21:30. Už od víkendu jsem ze všech možných stran a v ozvěnách slyšela: Twin Peaks, Twin Peaks, peaks.. Jako by to bylo nějaké kouzelné zaklínadlo. Kdekdo se to chystal nahrávat, kdekdo kvůli Lynchovi zůstával doma a nakonec i já jsem měla za úkol zachytit to kamarádovi na video. Mám ten seriál ráda, ale ta vlna kultovnosti, která se přese mě díky tomu převalila, mi docela zkazila náladu. Přemýšlela jsem o tom, že mi slovo kultovní začíná místy znít jako trendy.
Opravdu trendy chlapíka jsem potkala před pár dny u vchodu do práce. Namíchnutý - třeba moderátor - Bořek Slezáček po mně chtěl, abych mu někoho sehnala, zrovna když jsem odcházela s Filipem domů. Nepomohla jsem mu a tak ještě naštvaněji odpálil ve svém velkém fáru pryč. Když odjel, zeptal se mě Filip: "To byl tvůj bývalý kluk?" Za tohle ho žeru. Nemá ani páru o existenci českých hvězdiček a díkybohu není trendy.
Později večer jsem mu říkala, že jsem zvědavá, s jakou osmnáctkou mi uteče, až bude v krizi středního věku a já celá "pomačkaná". Dušoval se, že moje vrásky budou určitě sexy. To mě nadchlo. Nechala jsem ho to napsat a vlastní rukou podepsat. Já, Filip X, za plného vědomí prohlašuji...
Uvidíme:)
Teď běžím s Honzou na pár drinků a jedno kino.