Středa 29. ledna

Wow, pávě mi volal Marek, že prý se to před chvílí narodilo. Císařem - lokálně umrtveným. Takže u toho byli oba.

"Prostě jí rozřízli břicho a z něho vymačkali malýho kluka. Je hrozně hezký, fakt hezký." Shodli jsme se s Filipem, že mu to nevěříme:)
FIlip si při té příležitosti vzpomněl, že má dneska narozky i papoušek, co si ho koupil s Karolínou.
A já si při té příležitosti vzpomínám, že skoro po roce dostali oba předvolání k soudu. Mně je vlastně docela jedno, jestli je Filip rozvedený nebo není. S Karolínou se neviděl už víc než půl roku. Ale stejně nechápu, že jsou naše soudy tak zatraceně pomalé. Ale vlastně.., mám docela radost. Ano, mám radost, že bude free.
Teď zrovna prožíváme nějaké vztahové obrození nebo co. Zase se mi v pondělí ráno špatně odjíždí a zase v úterý počítám, kolikrát se ještě vyspím než bude pátek:)
Jo a doma mě vyměnili za jinou. To bylo tak. Máma se mě nejdříve po telefonu ptala, jak se mám, co dělám a když zjistila, že se mám dobře, přišla na mě s tím, že u nich začala bydlet bráchova holka. (Jsou spolu přes dva roky.) Hmm.., nějak jsem nevěděla, co na to mám říct. "To jako spí na mé posteli?" ujišťovala jsem se. "Jo," zpívala máma. Vypadá to, že má nakonec radost z toho, že jich doma bude víc.
A Bára se úplně zbláznila. Chodí na Febiofest dvakrát - třikrát (!) denně, z toho jednou o půlnoci a pořád nemá dost. Michal to samé. Se svými dvěmi návštěvami se vedle nich cítím skoro jako kulturní analfabet. Navíc jsem se při premiéře platonicky zabouchla do mého oblíbence režiséra Toma Tykwera. Vysoký kluk, celý v černém a s rozcuchem na hlavě, uváděl svůj poslední film Heaven, který Febiofest otevíral. Napadlo mě, že bych si opravdu strašně ráda povídala s někým, kdo natočil Lolu běží o život a Princeznu a bojovníka. A to jsem ještě neviděla Heaven. Od začátku až do konce jsem byla jak přimrazená. Za vše mluví můj mail, který jsem druhý den poslala Honzovi.

VCEREJSI FILM HEAVEN BYL:
NADHERNY
SMUTNY
KRASNY
BYLA JSEM POD TLAKEM EMOCI OD A DO ZET
DOPORUCUJU
DOPORUCUJU
DOMA JSEM MUSELA DO SPRCHY HNED, ABYCH TO SMYLA
A PAK JSEM SI HROZNE VAZILA VSEHO, CO MAM
TREBA MLIKA;)
JE V TOM LASKA
ZMAR
DUŠE
VSECHNO
MILUJU TYKWERA:)
CAU

PS: Cate Blanchettova v tom hraje hlavni roli a je faaakt zajimava, hezka a vyborne hraje. Vsechny Gwyneth Paltrow a Julie Roberts se muzou jit zabit.