JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.

JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona. Zdroj: Zbyněk Pecák

JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.
JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.
JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.
JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.
JXD na návštěvě v Centrum detoxikace Biorezona.
11
Fotogalerie

Naši léčitelé využívají metafytických přístrojů vyvinutých v Rusku. A vydělávají na tom miliony

Jsou články, kde si novinář musí připadat jako úplný blbec. Byli jsme u počátku rozvoje technoléčitelství či technopsychotroniky. To je odvětví, které na nesmyslný psychotronicko-léčitelský blud nasadilo „moderní technologie“ – krabici s dráty a monitorem – a šidí lidi „vyšetřováním“ či „léčbou“ tím zázrakem. Přístroje obvykle vyvinul nějaký sovětský vědec s důvěryhodným slovanským jménem – třeba Vychcan Okradovič Pablbov. Má dlouhé vousy. Působil v tajném vědeckém ústavu sovětské armády nedaleko Jekatěrinburgu, ale nikdo neví přesně kde, protože to bylo tajné. I vědec byl tajný. Nikdo ho nikdy neviděl a všichni, kdo ho případně viděli, už umřeli. Ostatně i Vychcan Okradovič Pablbov již odešel na věčnost. Nikdo neví, kde byl pohřben, ale jako svůj odkaz lidstvu nám zde zanechal svůj Přístroj.

Centrum detoxikace Biorezona tvrdí: „Jsme poradci v otázkách detoxikace a zdraví celé vaší rodiny. Pomáháme pomocí moderních metod odstranit příčiny potíží. Pomocí celkové detoxikace si odstraníte z těla toxické látky, viry, bakterie a plísně. Díky biorezonanci získáte zpět své zdraví… Chcete se preventivně starat o své zdraví a nahlédnout do svého těla, jakým způsobem si vaše tělo radí s nastaveným životním tempem? Pomocí Oberonu se stanete pozorovateli vnitřních životních pochodů a potvrdíte si správnost svého životního stylu a každodenní volbu v otázkách výživy své a svých dětí. Také si ověříte, které potraviny vám škodí a které naopak udělají neocenitelnou službu pro váš imunitní systém a tělo. Oberon systém Quantum zobrazí aktuální fyzický a funkční stav jednotlivých orgánů a případná infekční ložiska.“ A tak jsme se to vydali vyzkoušet.

S magickým válečkem v dlani

Vystupujeme z auta v Klánovicích, v okrajové čtvrti Prahy, a vcházíme do krásné vily, která má v přízemí udělanou dřevěnou recepci a celkově působí jako luxusní privátní potratová klinika: Decentní místo, kde se točí velké peníze. Po chvíli čekání v čekárně – na recepci sedí paní recepční a úřaduje – se nás ujímá paní Denisa Michálková, detoxikační terapeut Joalis, diagnostik Oberon System Quantum, výživový specialista, jednatelka a vedoucí Biorezona s.r.o., certifikovaný terapeut Bicom Optima. Tyhle všechny funkce má uvedeny na webu. Uvítá nás a v sále zavládne lehké pozdvižení, když mne paní Michálková a její kolegyně poznají. Nemají z návštěvy novináře moc velkou radost, ale to je holt život. Paní Michálková nás uvede do místnosti, kde jsou psací stoly s řadou monitorů a kde už sedí jedna žena u počítače. Usadí mne do sedací soupravy tak, že sedím přímo proti ní, a do ruky mi vetkne malý váleček zlaté barvy připojený na drátě. S jistými obavami se ptám, co s tím mám dělat, ale paní Michálková mne uklidní. Nemusím si ten váleček nikam strkat, stačí držet ho v dlani.

Pak usedá za stůl s monitory (jsou ke mně zadní stranou) a spouští vyšetření, takže na monitoru pro vyšetřovaného – stojí nízko pod pracovním stolem paní Michálkové – začnou skákat obrázky. Vždy se objeví obrázek či fotka nějakého orgánu nebo třeba chromozomu, po obrázku skáčou trojúhelníčky a puntíčky, pak nabíhá graf, na něm jede jedna křivka modrá, druhá červená a sem tam to přeběhne do nějaké tabulky. Kdyby tohle video vzal do ruky nějaký šikovný DJ, myslím, že by se na to dobře tančilo na tripu. „Jak to funguje?“ ptám se.

„My se skládáme z buněk. V těch buňkách jsou atomy a buňka vytváří určité frekvenční rozhraní podle toho, z čeho se skládá. Mluvím o atomové úrovni. Jsou tam nějaké prvky. Frekvenční rozsah je rozsah vyzařování frekvencí elektromagnetických impulsů mezibuněčné informace. Rusové v Ústavu metafyziky na to přišli už v padesátých letech.“ A pak přechází k praktické části: „Myslím si, že detoxikace je důležitá věc, že by měla být důležitá pro všechny. Padesát let se v zemi hodně znečisťovalo ovzduší a prostředí, poškodili jsme přírodu i sami sebe a to nutně přináší poškození buněčné komunikace. A na to je potřeba přemýšlet, co do těla dávám, jestli se hýbu a jestli vlastně žiju tak, abych vydržel sto let.“ Ano – vzhledem k ceně 1600 korun za vyšetření je opravdu povzbuzující, když vám při vyšetření na Oberonu řeknou, že máte žít zdravě. Vždyť v reklamě slibují úplně bombastické věci: „Díky analýze máme možnost zjistit, co nebo kdo může za vaše potíže! Nikdy není jen jedna příčina, vždy jde o několik viníků, ať už živá zátěž, nebo na úrovni toxinů a jedů z prostředí či prodělané onemocnění či úraz nebo operace. Takže se dozvíte, jaká zátěž toxická, mikrobiální, parazitární trápí vaše tělo a v jakých orgánech se soustředí.“

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!