Video placeholde
Takhle vítězně se asi inženýr Vašek tváří, když se od něj přijde nechat okrást člověk nemocný rakovinou
Co pro vás znamená okrádat umírající, pane Vašku?
Být na místě toho šarlatána, tak ty skleněné předměty uklidím. Až si přijde stěžovat nějaký pozůstalý, mohl by to sklo panu léčiteli rozbít o hlavu.  
3
Fotogalerie

Šarlatán z Petřin vydělává na umírajících lidech: Za 14 tisíc vyléčí rakovinu i parazity v řiti

Na webu pana Václava Vaška, prodavače vzduchu a šarlatána, si můžete za 13 500 korun koupit „přístroj“ Super Ravo Zapper. Je to prý programovatelný, multifunkční frekvenční generátor kladně vyvážených obdélníkových impulsů s možností velice jemného a plynulého posunu frekvencí. K němu dostanete od pana Vaška knihu Léčba rakoviny, která fungovala! Na jakou diagnózu si asi lidé takový přístroj s takovou knihou koupí? A myslíte, že jim tu rakovinu za 13 500 Kč pan Vašek opravdu vyléčí?

Vstoupím do kanceláře prodejce přístrojů Zapper Ing. Václava Vaška a ten začne vykládat, jak se stal prodejcem přístroje. Nejprve jej začala svrbět řiť. Poté si v konečníku našel parazity, konkrétně roupy, ale nevyhledal lékaře. Na internetu si dohledal prodejce přístroje Zapper a stal se jeho uživatelem a posléze i obchodním zástupcem, neboť zapper léčí i parazity. Bylo to asi v roce 2008. Konečník jej přestal svrbět hned, ale vyšetření, zda je dosud nakažen parazity, neabsolvoval. Chvíli se s přístrojem seznamoval a pak jej začal prodávat.

Ptám se proto Václava Vaška, jakže zapper funguje. Prý má každý organismus své „vlny“, včetně parazitů a mikrobů, a když dostane odpovídající vlnění, tak ho to zničí. A právě to zapper umí.

Jaký je vztah zapperu a rakoviny? pokládám poté tu nejdůležitější otázku, kvůli níž jsme vlastně přijeli. Pan Vašek mi nejprve vypravuje, jak se americké lékařce, když měl někdo rakovinu, nejlépe osvědčilo vylikvidovat parazity, očistit tělo od chemických látek a lidé se uzdravovali.

Takže užití zapperu léčí rakovinu? ptám se dál.

„To bych netvrdil, ale zkušenost je taková, že lidé, když se zbaví parazitů, vyčistí si játra, přestanou do sebe dostávat chemické látky, tak tělo má dostatečné samoléčebné schopnosti na to, aby se z rakoviny uzdravilo. Už se nám i stalo, že za námi přišel člověk, který měl od lékařů potvrzenou rakovinu plic, na snímcích z rentgenu měl útvary na plicích, z krve měl potvrzené rakovinové markery, a když ho kolegyně v Plzni změřila, zjistila, že tam rakovina není. Zjistila, že tam je echinokok. 

Kdyby se zjistilo, že zapper dokáže léčit rakovinu, myslíte, že by onkologie zkrachovala?

„Opravdu si myslím, že k tomu určitě jednou dojde. Že se zjistí, že je to mafie, že to jsou zločiny proti lidstvu, co se děje v onkologii. Tato doba nastane do pěti let. Tenhle konglomerát, který dneska podplácí, kde se dá, dostane na prdel. Protože jakmile se zbavíte parazitů, tak se dost často stává, že ten pacient, co měl rakovinu, ji pře­stává mít.“

Pane Vašku, jaké chování si představujete za frází okrádat umírající?

„Okrádat? No třeba že si někdo od nich, dejme tomu, vezme peníze s úmyslem jim vůbec nepomoct, tak to bych považoval za okrá­dání.“

Ale vy si berete peníze za přístroj, který již před šesti lety dostal cenu za pavědu!

Inženýr Vašek se vesele rozesměje a povídá: „Já se musím smát!“

Tak berete?

A ten tvor odpoví: „Ano!“

Celou reportáž Jiřího X. Doležala najdete v Reflexu č. 10, který vychází ve čtvrtek 7. března 2019.
Reflex 10/2019Reflex 10/2019|Archív