Dva Nazí kovbojové, klasičtí newyorští Naked Cowboys, změnili pracoviště a z Times Square přešli až k Trump Tower.

Dva Nazí kovbojové, klasičtí newyorští Naked Cowboys, změnili pracoviště a z Times Square přešli až k Trump Tower. Zdroj: Jana Křenová

Specialní píseň o stavbě zdi, kterou zaplatí Mexičané, se stala novým hitem Nahých kovbojů.
Odpůrci Donalda Trumpa se před Trump Tower mísí - zatím mírumilovně - s jeho zastánci.
Trump Tower je už několik měsíců v obležení turistů z celého světa. Dneškem ale obliba této luxusní zlaté věže vrcholí.
Zesílené policejní hlídky najdete v New Yorku všude, tajné služby potvrdili zvýšené nebezpeční teroristického útoku.
Dva Nazí kovbojové, klasičtí newyorští Naked Cowboys, změnili pracoviště a z Times Square přešli až k Trump Tower.
6
Fotogalerie

Nejotužilejší zastánci Trumpa na světě stojí před Trump Tower

Jedno z nejdražších míst ve městě, roh Páté Avenue a 57. ulice, místo Snídaně u Tifannyho. Právě tady si Donald Trump postavil před třiceti lety Trump Tower, zlatavý symbol vlastní síly. Dnes tu bydlí, má tu volební centrálu a taky prezidentské apartmá. Připravené - pro sebe.

V posledních okamžicích před volbami je tady před Trump Tower opravdu hodně policistů a není divu; zvýšené nebezpečí teroristických útoků, potvrzené tajnými službami už včera, stále trvá.

Z Times Square se před Trumpovu věž přestěhovaly například dvě klasické newoyrské postavičky, Nazí kovbojové. Ti pracují, tančí a zpívají obyčejně o 15 ulic dále, na Times Square, ale na počest svého kandidáta dorazili až sem. Vedle nich postává několik Trumpových odpůrců, z nichž Zack přiletěl až z britského Oxfordu, aby dal svou cedulí „Sexual predators for Trump“ celému světu vědět, že Donalda volí jen sexuální predátoři; ať už to znamená cokoli.

Vše zatím probíhá mírumilovně, za účasti Newyročanů spěchajících do práce, davů mezinárodních turistů i miništábů zahraničních televizí.

Donald Trump, létající v tuto chvíli po pěti státech USA, se zdá v nejlepší kondici. Už i na úterní večer oznámil název své povolební párty tady na Manhattanu. Bude se jmenovat VÍTĚZNÁ.

Video placeholde
Nazí kovbojové před Trump tower v New Yorku. • Veronika Bednářová

Jak vidíte a slyšíte, první dva interprety, kteří mu na ní zazpívají a zahrají na kytary, už má jasné. Tedy pokud mu do té doby nenastydnou.

VŠE O PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH V USA >>>