Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: Profimedia.cz

Odměny za využívání Reflex Premium: Slevy na letecké zájezdy i filmy a neomezený relax v sauně

S velkým potěšením pozorujeme, jak se základna odběratelů Premium obsahu v poslední době rozrůstá. Jako poděkování za důvěru, kterou v nás vkládáte při čtení exkluzivních článků, teď pro vás předplatitele spouštíme program speciálních Premium odměn. O co jde? Nejen to zjistíte v článku!

Jste uživatelé služby Reflex Premium? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Každý měsíc na váš profil připíšeme unikátní odměnu v podobě slevy na produkt nebo službu jednoho z našich partnerů. Využít ji budete moci vždy po celý měsíc. Uživatelé, kteří si předplatné pořídili v mobilní aplikaci (Google Play nebo Appstore) se pro využití odměny musí přihlásit a odměnu si vybrat v profilu na Reflex.cz

Novinkou je sleva 1000 Kč na jakýkoliv letecký zájezd na Invii s platností až do konce roku 2021. Jako předplatitelé získáte kód, který můžete uplatnit sami, nebo jej někomu věnovat. Na Invia.cz si vybere zájezd, kliknete na „Nezávazně objednat“ a pak už v komunikaci s živým operátorem potvrdíte vlastnictví kódu a cena zájezdu vám bude snížena.

Další odměnou je 1 neomezený vstup do saunového světa Saunia. Ten platí až do konce roku 2020. K získání vstupu se stačí registrovat na webu Saunia.cz a po přihlášení kliknout na "uplatnil slevu".

Poslední výhodou pro současné uživatele služby Reflex Premium je 30denní přístup do online videopůjčovny Aerovod, která jistě potěší všechny milovníky kvalitní filmové zábavy. Přístup je omezen pro prvních 120 uživatelů, kteří se na Aerovod se svým kódem přihlásí. Pro využití všech 30 dnů v rámci měsíčního přístupu je nutné kód uplatnit do 31. března 2021, poté už nebude možné jej využít. Přístupový kód najdete opět ve svém uživatelském profilu.