David Rath

David Rath Zdroj: Tomáš Tesař

David Rath pracuje v duchu bolševických vůdců. Za peníze daňových poplatníků

„Navzájem se informovali o dění v obou regionech a dotkli se také témat z oblasti zahraniční politiky. Jejich vzájemná spolupráce na prohloubení vztahů probíhá už delší dobu…“ Zdá se vám, že podobné formulace používali komunističtí funkcionáři za bývalého režimu? Přesně tak. Ale toto je citace ze sobotního deníku Právo, kde pravidelně vychází placená inzerce hejtmanství Středočeského kraje. Lépe řečeno reklama hetmana Davida Ratha, kterou ale platí z peněz občanů.

Ani za poslední sobotní stránku kraje, kterou Právo otisklo, by se nemuseli stydět v žádném totalitním režimu. David Rath na fotce otevírá cyklostezku. David Rath navštívil v Braniborsku české slavnosti a na snímce pije pivo. David Rath přišel s nápadem vytvořit sochu Mistra Jana Husa. David Rath pohovořil s aqvaparku s dětmi.


Fantastické! Propaganda zcela v duchu soudruhů Stalina, Gottwalda a Husáka. Ale pozor, David Rath také nechává promítat nestoudné agitky na svoji osobu i v některých autobusech Středočeského kraje.

 

 

V době, kdy celý stát i kraje nemají peníze na opravu mnoha silnic, kdy se nedostává peněz na sociální služby, kdy prostě chybí všude, vyhazuje Středočeský kraj finance na pseudobolševickou propagandu svého hejtmana. Spočítat mu to mohou jenom voliči. Nebo těm se to snad líbí?