Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Václav Teichmann

Ze mě si nikdo šoufky dělat nebude!

Tak jsem zažalovala ty z***y z divadla Rubín za hru Blonďatá bestie, protože mi ukradli MOJE vlastní slova. Ze mě si fakt NIKDO p***l dělat nebude!

 

PerpleX FinálníPerpleX Finální|Reflex.cz

 

Vůbec nechápu, jak si to mohli dovolit. Ani mně nezavolali, z***i! Přitom já si to doma několik dní psala, redigovala a pak se to celý učila nazpaměť, než jsem šla na tu schůzku – skoro jako v divadle. A teď mi to nějaký z***i z nějakýho podzemního divadla klidně ukradnou. To nemají žádnou vlastní fantazii? To se pořád všichni musej přiživovat na MNĚ? Jsem snad nějaká blonďatá dylina, nebo co?

 

 

Několik dní jsme se teď radili s Jardou Škarkou, co jako politicky dál. Zdá se, že založíme vlastní stranu. Přidat by se mohl i Standa (Huml – pozn. redakce) a Péťa (Tluchoř, odvolaný šéf poslaneckého klubu ODS – pozn. redakce), když teď pomalu končí v ODS. Hlavně budeme muset najít nějakýho oblíbenýho pitomce jakože šéfa, nejradši z televize.

 

Napadá mě Petr Novotný: co se teď vrátil s tím lechtivým pořadem na Primě, lidi ho mají zase rádi. Jen se fakt nesmí potit jako prase. To lidi nesnášej. A JÁ taky!!!

 

 

Naše strana se možná bude jmenovat Tramvaje veřejné a hlavním bodem programu bude vymítit smradlavé bezdomovce z městských tramvají. Jarda už o tom psal párkrát do novin a má tu agendu jakože celkem zvládnutou; v noci jezdil se svými pitbuly nočními tramvajemi a strašil a vyhazoval ven smradlavý bezdomovce a Ukrajince. Myslím, že si voliči zaslouží čisté prostředí.

 

Nějak mi taky docházejí peníze, co už nejsem šéfkou poslaneckýho klubu. Člověk si koupí v Pařížský pár lepších kabelek a bílých pudrů, a aby taky šel jezdit tramvají. Musím si už najít nějakýho chlapa, se kterým budu p****t!!!