Kristýna Kočí

Kristýna Kočí Zdroj: Michal Růžička/MF DNES/Profimedia.cz

Jsem silnější než falus

Dneska jen krátce. Sešli jsme se s Péťou (Tluchořem – pozn. redakce), abysme se domluvili co jako dál, když jsme teď oba jako trochu mimo mainstream.

 

Pro jistotu jsme oba byli celou dobu nazí, aby nás zase nějakej úchyl z ABL nefízloval a potom na nás nevytáhl nějaký hnusný KOMPRO, třeba jako že spolu p******e. (Teda musím říct, že by Péťa fakt měl zhubnout!!!!:-)))))

 

 

Shodli jsme se, že těm z****m z VV i ODS ještě ukážeme. Uvažujeme, že založíme novou stranu: já sepíšu program, on přitáhne nějaký lidi a škváru. Jarda (Škárka – pozn. redakce) slíbil, že do toho s námi půjde taky, do začátku nám půjčí svý bojový psy. Standa (Huml – pozn. redakce) ještě neví, pořád je p******j. Co by člověk ale taky chtěl od policajta, ne? Uměj bejt hustý jen v uniformě.:-)))))

 

Dala jsem několik rozhovorů ženským časopisům. Obdivují mojí emancipaci, hlavně jak jsem natrhla prdel i takovejm macho hráčům jako Napoleon (Vít Bárta – pozn. redakce). Myslím, že jsem pro spoustu žen něco jako vzor vysvobození z mužskýho otroctví. Vymanila jsem se z nadvlády FALU a jsem teď sama za sebe!! Jen jsem nevěřila, že jsou ty redaktorky ještě větší dyliny než já. Sežrali mi i tu falešnou kabelku od Vuittona.