Michal Babák a Vít Bárta

Michal Babák a Vít Bárta Zdroj: Profimedia.cz

Mediální vyvražďovaná kolem Věcí veřejných pokračuje. Vrátí se Paroubek jako spasitel?

Další granát dělostřelecké přípravy, která už týden dopadá na Věci veřejné se jmenuje sponzorské smlouvy. Pokud vám nestačila vypočítávaná poslance Babáka, který si na sponzoring podle svých slov půjčil (tak rád má stranu, které slouží), jsou tu nově falešné podpisy poslance Škárky na darovacích smlouvách VV.

Pokud se dokážeme přenést přes fakt, že poslanec Škárka je natolik falešná postava, že by jednoho nepřekvapilo, kdyby jeho vlastní podpisy vypadaly jako falešné, je tu ještě jedna základní otázka? Zajímá to ještě někoho?

 

 

Pokud jste viděli minulý týden pořad Hyde Park s Vítem Bártou v hlavní roli, asi tušíte, že zajímá. I když možná jiným způsobem, než bys většina lidí čekala. Je vidět, že jistá část voličů VV uvěřila řečem o tom, že do Kristýny Kočí vstoupili duchové kmotrů, podobně jako do žen v některých filmech vstupuje třeba Satan a že celé je to spiknutí proti Bártovi a VV. Za téhle situace pokračuje tisk ve zveřejňování dalších a dalších odhalení o tom, že VV skutečně nejsou standardní strana.

 

 

Než se začneme lidem, kteří VV loni volili vysmívat, je třeba říct, že část z nich prostě brala jakoukoli změnu z tehdejšího marasmu a že voliči Top09 byli řečmi o novém politickém stylu (který prezentují jména Kalousek a Severa) utažení na vařené nudli úplně stejně.

 

Další a další aféry tedy voliče VV nepřesvědčí, že to celé není spiknutí. Ale mají šanci je unavit. Otázka je, co přijde potom. Vrátí se Paroubek jako spasitel?