Komunální volby 2010

Komunální volby 2010 Zdroj: Tomáš Tesař

Buďme rádi, že nás ODS nechce zbít

Zatímco kolegové okolo v redakci propočítávají volební výsledky a analyzují co, kdy, kde a s kým, já cítím jako svoji povinnost demonstrovat vám... vlastně nevím co.

 

To protože předvolební dopis Pavla Klegy voličům je něco, co jde mimo všechny kategorie - a já pořád tak trochu doufám, že je to parodie. Dalo by se na něm demonstrovat ledasco - například to, že Pavlu Klegovi či tomu, kdo mu našeptal, že tenhle dopis je dobrý nápad, dal někdo do pití něco, co zásadním způsobem snižuje schopnost vnímat realitu a je to dost možná i ilegální.

 

klegaklega|archiv

 

Z dopisu vyplývá především to, že pokud si Pavel Klega představuje soužití s voliči jako manželský svazek, pak má o své roli v tomto svazku poměrně zvláštní představy. V podstatě bychom měli být vděční za to, že nás Pavel Klega (resp. ODS) nebijí. Fakt, že nám občas přinesou i nějaký ten peníz (pravděpodobně něco, co Roman Janoušek a další nepobrali a nechali to na místě) by nás měl uklidnit, a tak bychom měli být šťastní a být rádi, že jsme rádi.

 

Hlasujte pro Reflex.cz ve finále Křišťálové Lupy 2010. Děkujeme.

 

Pavlu Klegovi evidentně nedošla jedna věc - pokud víte, že váš partner je grázl (či vaše partnerka je lehčích mravů a stýká se s kýmkoli, z koho koukají peníze), pak je vám celkem jedno, že vás nebije. Možná se hned nerozvedete, ale minimálně začnete tím, že si zkusíte najít někoho jiného, protože máte tušení, že že s kýmkoli jiným by to mohlo být lepší, než s tím, co máte doma. A pokud Pavlu Klegovi nedošlo ani po tomto víkendu, jak se věci v partnerském vztahu mají, měl by se možná večer doma v koupelně podívat, zda je tam stále ještě kartáček jeho manželky.