OSTRAVA Úterý, 12. října 2010 Imisní limit: 150 mg/m3 Šedý oblak stratus dusí Ostravu pod pokličkou, lidem se hůře dýchá a špatná je i viditelnost.

OSTRAVA Úterý, 12. října 2010 Imisní limit: 150 mg/m3 Šedý oblak stratus dusí Ostravu pod pokličkou, lidem se hůře dýchá a špatná je i viditelnost. Zdroj: Anna Stramová

Největší předvolební všivárna: Samolepky v Ostravě

Volební boj svádí k pěkným lumpárnám. Někdo si kupuje hlasy voličů penězi voličů (pardon, to vlastně dělají všichni), jiný špiní konkurenci nebo žene k urnám sociálně nepřizpůsobivé za pivo a párek. Taky se objevily anonymní brožurky, „tepající nešvary“, podepsané naštvanými občany.

 

Sám za sebe ovšem považuji za největší předvolební všivárnu to, co provedli starostovi centrální Ostravy Miroslavu Svozilovi (ODS), slušnému to člověku: Okopírovali jeho volební plakát na nálepky a těmi polepili skla desítek aut v centru Ostravy. Dovedete si představit, že jste vlastníkem podobně vyzdobeného vozu a přemýšlíte, koho volit? Dovedete si představit sami sebe ve starostově kůži? Samozřejmě během voleb už nemáte šanci vysvětlit voličům, že vy nic, že to je práce špinavé konkurence...(a co horšího, možná i z řad vlastní strany.)

 

I taková je Ostrava.

 

Sledujte průběžné výsledky voleb do zastupitelstva i do Senátu online.