klip

klip Zdroj: archiv

Nejpitomější klip komunálních voleb má ODS v Liberci

V Praze předvádí ODS ve své předvolební kampani ke komunálním volbám řadu politiků spojených s korupční chobotnicí. Strana se také rozhádala a rozložila v Plzni či Českých Budějovicích. A aby toho nebylo málo, představila v Liberci také zřejmě nejpitomější videoklip kampaně.

 

Je záhadou, koho má klip, který se jmenuje Chyť si svého motýlka, oslovit. Amatérské dílko je proložené nesmyslnými řečmi primátora Liberce Jiřího Kittnera. Vskutku skvělá nabídka pro liberální či konzervativní příznivce ODS.

 

 

Kittner ve videu dokonce velebí Kateřinu Neumannovou a mistrovství světa v lyžování, jež v Liberci skončilo s více než stomiliónovým dluhem a policie už některé lidi, kteří se na šampionátu podíleli, vyšetřuje. Celé mistrovství totiž smrdí korupcí a netransparentností při zadávání zakázek. Ovšem vteřinu po Neumannové se v klipu na dalším záběru sypou peníze. Jak symbolické. Že by právě z lyžařských závodů do magistrátních kapes?

 

Křišťálová LupaKřišťálová Lupa|Reflex.czA jak liberecká ODS svůj patvar uvedla? „Komunální volby proběhnou 15. a 16. října tohoto roku. Už nyní máte možnost pozorovat zvýšenou aktivitu politických subjektů. I liberecká ODS pochopitelně přispěchá svou troškou do předvolebního guláše. Nyní vám nabízíme jednu z prvních ochutnávek. Že nemusí být politika jen smrtelnou nudou, vám dokáže i toto video. Poznáte hlavního aktéra?“

 

Aktéra jsme poznali. Nuda to rozhodně není. Je to hloupost. Na stránkách libereckého magistrátu Ing. Jiří Kittner uvádí, že se svou ženou Alexandrou tráví volné chvíle nejraději v blízkých Jizerských horách. Společnost na tamní chalupě jim prý dělá kocour Moody. Ano, pro Moodyho je ten klip jak dělaný …

 

Zaujal vás tento článek? Podpořte Reflex.cz ve finálním hlasování ankety Křišťálová Lupa 2010 v kategorii "Média - všeobecná". Děkujeme.