Řekové dostanou 3,1 bilionu korun a ještě se jim to nelíbí?

Řekové dostanou 3,1 bilionu korun a ještě se jim to nelíbí? Zdroj: ČTK

Novořecká tragedie

Na dění v současném Řecku by bylo potřeba se podívat realistickým okem, media se však předhánějí v politické korektnosti. A tak není dost dobře poznat, co se to vlastně pod Akropolí děje.

 

Například iDnes o hrůzách, které tamní stávky přinesly, psal: „Demonstranti v Aténách zapálili banku. Uvnitř zemřeli tři lidé“ Pravda je samozřejmě úplně jiná.

 

Podívejme se nejprve na termín „demonstranti“. Jsou to především komunisticky a anarchisticky orientovaní mladí lidé, kteří masivně protestují proti tomu, aby museli žít za své. Chtějí si vydemonstrovat, aby řeckou korupci, gigantickou administrativu a typicky středomořské lempláctví platili ze svého obyvatelé zbytku eurozóny. A lidé, kteří odmítají žít za své, se všude na světě nazývají - i když demonstrují - slovem FLÁKAČI. Takže nikoliv demonstranti, ale demonstrující flákači.

 

Nyní se podívejme na druhou část výroků. Když někdo někoho utopí ve vaně, v novinách se má psát, že někdo někoho utopil ve vaně - ne že v koupelně zemřeli lidé. V Aténách byla situace výrazně jiná, než se dá tušit z chladného titulku. Demonstrující flákači obklíčili banku, ve které pracovali naprosto nevinní lidé, kteří ze svých daních levicovou lůzu nejen v Řecku, ale v celé Evropě živí. Pak banku napadli zápalnými lahvemi a v ní při tom zavraždili - upálili - tři naprosto nezúčastněné lidi.

 

Takže co se vlastně stalo pod Akropolí? Demonstrující flákači upálili na protest proti tomu, že už se nebudou moct dál flákat za cizí peníze, tři nevinné lidi. Pokud se něco takvého stane, má proti davu nastoupit armáda s ostrými a střílet. Zde však nastupuje EU se svými penězi a řecký finanční malér zaplatí.

 

Lůza všech zemí, internacionála flákačů, na to jistě nezapomene, a můžeme počítat s tím, že při příštích státních bankrotech budou kvůli násilnostem flákačů umírat další a další nevinní lidé v dalších a dalších zemí. Jak se tak nehoráznému požadavku, jaký vznáší řecká ulice, jednou ustoupí, tak už se ústup nikdy nezastaví. Až do momentu bankrotu celé eurozóny samozřejmě.