Archív

Archív Zdroj: Archív

Defenestrace 2010

Zatím nejlepší nápady na to, jak ven z politického marasmu České republiky, přišly mailem. Tohle je další, který zveřejňuji s jedním  jediným komentářem: Proč jsem to sakra nevymyslel já?

 

Vážení spoluobčané, přátelé, kamarádi, také Vás již nebaví poslouchat neustálé politické hádky, vadí Vám urážky, korupce, bezohlednost a sebestřednost současných politiků?

Pak možná nastala doba, kdy je čas na změnu !!!  Pomozte spustit lavinu, která by mohla přinést změnu!!!

 

*MODERNÍ DEFENESTRACE 2010 *

 

Všichni máte ve svých adresářích stovky adres svých známých, oni zase stovky dalších, atd. Pokud se Vám budou zdát následující řádky smysluplné, nezabere vám přeposlání této zprávy víc než dvě minuty.

 

*OBČANÉ, VE DNECH 28. A 29. KVĚTNA 2010 SE KONAJÍ VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY.*

 

OBČANÉ, PŘÁTELÉ, KAMARÁDI. DOSTAVTE SE K VOLBÁM, VYBERTE STRANU SVÉMU SRDCI NEJBLIŽŠÍ  A ZAKROUŽKUJTE POSLEDNÍ 4 KANDIDÁTY (ZÁKONEM DANÉ MAXIMUM) NA VOLEBNÍ LÍSTKU STRANY, KTEROU JSTE  SI VYBRALI.

 

Toto jsou lidé nezkažení korupcí  moci. Volební zákon praví, že každý kandidát, kterého  zakroužkuje nejméně 5% voličů, postupuje ze spodního místa skokem na  přední místo v Krajské kandidátce a získává mandát v poslanecké  sněmovně. *Čím více nezkažených kandidátů dostaneme tímto systémem  do sněmovny, tím více politických štamgastů vytlačíme z předních míst kandidátek a v důsledku tedy i z jejich "vysezených" parlamentních křesel*.

 

*A to není vše! Volební dny jsou dva. Radíme tedy voličům, kteří půjdou volit v pátek, ať zakroužkují poslední čtyři kandidáty. Voliči,kteří půjdou volit v sobotu, zakroužkují pátého, šestého, sedmého a osmého kandidáta od konce.Tím vznikne možnost vyřadit až osm předních politiků z jakékoliv strany!*

 

*Moderní defenestrace zcela v rámci platných zákonů. Půjdete do toho? *

 

Jako adresát toho mailu říkám jediné: Jdu do toho!