Dušek do gay klubu!

Dušek do gay klubu! Zdroj: ČTK

Dušek do gay klubu!

Odborářský šéf Dušek konečně vysvětlil národu, proč jsou soustavně problémy se železniční dopravou. Je to jednoduché - železnice jsou totiž ovládány spiknutím buzerantů, kteří drahám cílevědomě škodí.

Že je odborář Dušek těsně nad hranicí debility ukázal už v minulosti, když něco vykřikoval o židovské firmě. Nyní se však podívejme na jeho poslední výroky z hlediska psychopatologického, z hlediska toho, jací lidé vlastně podobné paranoidní vize mívají a jaké hlubinné motivace k němu vedou.

Zdravá psychika v realitě žádné spiknutí nevidí, realita funguje bez nějakých židů či homosexuálů tahajících v pozadí za nitky. Hluboké přesvědčení o tom, že někdo v pozadí ovládá realitu, bývá příznakem paranoidní percepce (česky stihomamem).

Co ale ukazuje, když nějaký pacient soustavně myslí na homosexualitu, sex s chlapem, a vidí homosexuály všude, kam se podívá, a cítí, že svět je těmi homosexuály řízen? Taková percepce obvykle znamená, že onen pacient na sex s chlapem myslí mnohem více, než je v populaci obvyklé, a že jej homosexualita prostě zajímá a láká.

A tak prosím pana odboráře Duška, aby si svou orientaci a fascinaci homosexualitou, která ho zjevně uvnitř tlačí, šel odventilovat někam do gayklubu, kam patří, a nesmrděl s ní v politice.