Přilepená k záchodové míse! Tak skončila Emilia Clarke poté, co v první řadě musela před kamerou, obklopena koňáky Dothraky, „sníst“ falešné srdce hřebce: „Slíbili mi, že to bude chutnat jako gumoví medvídci, ale rozhodně to tak nechutnalo. Ten den jsem už neobědvala.“ Smáčená umělou krví se šla upravit do koupelny – a málem se prý z toho záchoda nezvedla.

Přilepená k záchodové míse! Tak skončila Emilia Clarke poté, co v první řadě musela před kamerou, obklopena koňáky Dothraky, „sníst“ falešné srdce hřebce: „Slíbili mi, že to bude chutnat jako gumoví medvídci, ale rozhodně to tak nechutnalo. Ten den jsem už neobědvala.“ Smáčená umělou krví se šla upravit do koupelny – a málem se prý z toho záchoda nezvedla. Zdroj: HBO

6 celebrit, které zbožňují Hru o trůny: Madonna se během oslavy židovského svátku Purim převlékla za Daenerys. A pozvala Gwendoline Christie, jež hraje Brienne z Tarthu, v Sydney během svého turné Rebel Heart na pódium. Byl z toho krásný taneček; v tomhle případě těžko říct, kdo je větší fanynka koho.
6 celebrit, které zbožňují Hru o trůny:  Raper Jay-Z (podle Emilie Clarke koupil své manželce Beyoncé jedno ze tří dračích vajec z první řady).
Oscarová herečka Jennifer Lawrence, hvězda seriálu Hunger Games, Hru o trůny doslova zbožňuje.
Britská královna Alžběta a další členové britské královské rodiny.
Barack Obama! Když byl ještě prezidentem, dostal díly čtvrté řady s předstihem před ostatními smrtelníky.
13
Fotogalerie

Hra o trůny: víc než skvělý seriál

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!