Zdeněk Pohlreich  Kuchař, moderátor televizních pořadů. V roce 1986 emigroval do Nizozemska, poté žil v Austrálii. Po návratu  do Česka byl šéfkuchařem v několika  prestižních restauracích.  Provozuje Café Imperial a Divinis.  Hana Michopulu Bývalá novinářka, mimo jiné první šéfredaktorka časopisu Apetit. V roce 2009 začala v Praze organizovat farmářské trhy, píše úspěšné kuchařky, v hlavním městě provozuje chlebíčkárnu Sisters.

Zdeněk Pohlreich Kuchař, moderátor televizních pořadů. V roce 1986 emigroval do Nizozemska, poté žil v Austrálii. Po návratu do Česka byl šéfkuchařem v několika prestižních restauracích. Provozuje Café Imperial a Divinis. Hana Michopulu Bývalá novinářka, mimo jiné první šéfredaktorka časopisu Apetit. V roce 2009 začala v Praze organizovat farmářské trhy, píše úspěšné kuchařky, v hlavním městě provozuje chlebíčkárnu Sisters. Zdroj: Nguyen Phuong Thao

Setkání po letech –  v Pohlreichově  restauraci Divinis
Hana Michopulu a Zdeněk Pohlreich ochutnávají pro Lidové noviny americké armádní jídlo – rok 2009
"Jakmile začnete vymýšlet něco, jen aby vás to víc bavilo, tak riskujete. "
Setkání po letech –  v Pohlreichově  restauraci Divinis
4
Fotogalerie

Ego je smrtící ingredience

Hana Michopulu a Zdeněk Pohlreich ve výjimečném dialogu dvou lidí, kteří zasvětili život gastronomii.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!