Drsný zabiják Jiří Kajínek.

Drsný zabiják Jiří Kajínek. Zdroj: Instagram Jiřího Kajínka / Petra Röslerová

Když tě markeťáci tvýho starýho nutí pilotovat letadlo, ale ty trucuješ, protože v tomhle se fakt už nedá dojíst ani to pitomý pesto jako!
Astrální meditace Karla Janečka
Výtvarnice Petra Röslerová paroduje ministryni financí Alenu Schillerovou
Když s Geislerkou chodíte do stejný prádelny
Když chcete ukázat, že máte hezký hračky
10
Fotogalerie

Je vám před dětmi trapný přiznat, že jste ještě nikoho nezabili? Hrajte Kájínka

Jestli vás někdy poveze Uberem zmatený stařík, nenadávejte a zkuste se ho schválně zeptat na jeho život. Často totiž zjistíte, že je to bývalý politický vězeň, záchranář, vrcholový sportovec, vědec, zkrátka nějaký zasloužilý hrdina. Jenže bývalé slávy se v důchodu nenajíte, proto si teď přivydělává jako řidič. Jó, panečku, kdyby měl raději od mládí oplétačky se zákonem, na tílku pár loupežných přepadení, nezákonné ozbrojování a podezření z nájemné vraždy, na nájem by měl, instagramové hvězdy by ho přemlouvaly k focení, média k rozhovorům a marketéři k reklamní spolupráci. Proto nezapomeňte dětem říct, aby se proboha ve škole dobře neučily, zákony nerespektovaly a hlavně si pořídily účet na Instagramu. Jinak jednou povezou hvězdu Kájínka v Uberu i oni.

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší nové rubrice Oko za oko. Na parodii Jiřího Kajínka a dalších osobností se podívejte do galerie: