Taky letos jedete do pr*ele? Ministryně Dostálová (ANO) vám za 2.000 miliónů ukáže, kudy se tam jede

Taky letos jedete do pr*ele? Ministryně Dostálová (ANO) vám za 2.000 miliónů ukáže, kudy se tam jede Zdroj: Petra Röslerová

Babiš po jednání v Bruselu
Připadáte si jako zkamenělí?
Jaroslava Jermanová-Pokorná
Trůnění s primátorem Hřibem
Hradní kancléř Vratislav Mynář aneb učení Zem-an buddhismu
22
Fotogalerie

Taky letos jedete do pr*ele? Ministryně Dostálová vám za 2 miliardy ukáže, kudy se tam jede

Zdravotníci své slíbené peníze často ještě nedostali, ve státní kase je díra jak v Titanicu, ekonomové nás připravují na vleklou krizi, 2. vlna koronaviru za dveřma. Naštěstí je v neštěstí ANO jako doma, a tak nám jejich ministryně Dostálová za pouhé 2 miliardy v novinách a televizi ukáže, jak je to všechno boží. Už je vám líp?

Zatímco premiér jede na Krétu (protože už si ten zájezd koupil a přece ho nebude rušit) a jeho žena postuje jednu fotku z exotických zemí za druhou, vláda řeší, jak nerozumným Čechům zpropagovat vlastní zemi.  Našincům to jisto jistě pomůže, ale má to jeden malý háček - musíte vlastnit noviny nebo televizi, kde se za ty ukrutný peníze bude inzerovat. 

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla představuje v naší rubrice Oko za oko.

Na další parodie se podívejte do galerie: