Jaroslava Jermanová-Pokorná

Jaroslava Jermanová-Pokorná Zdroj: Petra Röslerová

Trůnění s primátorem Hřibem
Hradní kancléř Vratislav Mynář aneb učení Zem-an buddhismu
Dovolená v řepce
Jan Hamáček sám sobě kadeřníkem
Veselé velikonoce všem OSVČ
33
Fotogalerie

Hejtmanka Jermanová zdravotníkům: Když nemáte roušky, tak použijte koblihy!

Na lidi platí jen cukr a bič a jestli tohle pravidlo někdo umí uplatnit, tak je to středočeská hejtmanka Jaroslava Jermanová-Pokorná. Když chyběly v nemocnicích roušky a zdravotnice zmínila, že chybí, hned na ni hejtmanka poslala žalobou a policii, však ona si to příště rozmyslí, stěžovat si. No a když se ukázalo, že zdravotnice jen tak neodvolá a má i veřejnou podporu, šup na tu bitch zase cukrem a přesladká hejtmanka chce podepisovat petici za odvolání své vlastní žaloby. 

A jestli ještě pořád neslzíte dojetím, věřte, že tahle předobrá hejtmanka nám to ještě osladí. A kdyby náhodou živnostníci pod daněmi, regulacemi, příkazy a zákazy vymřeli a neměl péct kdo, nebojte, koblih z Penamu bude s touhle dobrou partou všude až po krk. Zatím jim to zacpávání pusy místo reálných potřeb docela vychází. 


Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla představuje v naší rubrice Oko za oko.

Na další parodie se podívejte do galerie: