Opravdová kněžka, ezo celebrita a žena Karla Janečka Lilia vs. Petra Röslerová

Opravdová kněžka, ezo celebrita a žena Karla Janečka Lilia vs. Petra Röslerová Zdroj: Petra Röslerová

Co teprve kdyby po Rittigovi chtěl dnes stát naprogramovat e-shop...
Vánoční obrázky Aleny Schillerové
Stop klimaktériu
Když přijde návštěva...
Sexy póza komunistické mlátičky Ondráčka
12
Fotogalerie

Máte strach z koronaviru, ale chcete na ples? Jednoduché řešení nabízí ezo kněžka Lilia

Přiznejme si, doba je zlá. Taky jsme mysleli, že pandemii zvládneme, ale když ministr zdravotnictví Vojtěch prohlásil, že pokud je nakažený v jednom pokoji s nenakaženým, přenos viru nehrozí, zpanikařili jsme i v Reflexu. Naštěstí v Čechách máme krom profíků i opravdové kněžky, jako je žena Karla Janečka, ezo celebrita Lilia. A ta nás jako Charón provede dnešní lekcí módních trendů na prahu smrti. 

Vzhledem k tomu, že se ze společenské akce nevrátíte sami (ale s koronavirem) anebo nevrátíte vůbec, hitem letošní horké zimní sezóny je éteričnost. Praktické jsou k šatům například záclony, do kterých lze vaše tělo v případě exitu zabalit, rafinovaná průhlednost zároveň usnadňuje identifikaci.

Velmi trendy je vzít si na sebe i to, co je vám doma nejdražší. Dámy zvolily přípojné kabely do počítačů a jiné techniky, čemuž se vzhledem k neustálým obměnám rozměrů přípojek a zároveň stoupajícím cenám kabelů nelze vůbec divit, podle odhadů expertů na techniku mají na sobě učiněné jmění. Pověstnou třešinkou na dortu je pak zapracování na výrazu, který prozrazuje, že tělo je sice ještě tady, ale duše už je dávno na druhé straně.

Tímto vám z Reflexu přejeme s módními trendy v pandemii trefu do černého a nebojte, se zdravotnickými profíky a kněžkami v Čechách máme jistotu, že se nebudeme trápit dlouho. 

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla bude prezentovat v naší rubrice Oko za oko.

Na parodie dalších osobností se podívejte do galerie: