Zdroj: Profimedia.cz

10
Fotogalerie

Alpské dědictví v kolekci batohů Altmont od Victorinox

Victorinox Travel Gear představuje novou kolekci vysoce kvalitních batohů Altmont, které povznesou funkčnost zavazadel na zcela novou úroveň! Inspirace pochází přímo od ikonického švýcarského armádního nože, pyšnícího se mnoha praktickými funkcemi, jako je například otvírák lahví či výstružník. Kombinací  dlouholetých zkušeností značky a inovativního švýcarského designu vzniká skutečný funkční švýcarský zážitek.

„Nová kolekce batohů nás zaměstnává v plném rozsahu,“ popisuje Carsten Kulcke, generální ředitel společnosti Victorinox Travel Gear a dodává, že konstrukční týmy značky se soustřeďují především na praktické aspekty používání i důležitost pohodlí při nošení. Batohy Altmont jsou inteligentní v každém smyslu - snadno se přizpůsobí téměř všem situacím a jsou vyrobeny z polyesterové tkaniny, která je odolná i stylová zároveň. Zavazadla jsou navržena tak, aby splňovala specifické potřeby i těch nejnáročnějších uživatelů, a to jak při obchodních setkáních, tak venkovních aktivitách.

Victorinox.cz

Linie Altmont Professional zahrnuje vyjímatelné prvky pro nabíječky, kabely, pera a další pracovní pomůcky. Organizátor je umístěn na snadno přístupném místě a nabízí úhledné seřazení všeho, co ve svém každodenním životě potřebujete mít po ruce. Součástí některých batohů je také systém kombinovaných zámků Travel Sentry®, který dodává potřebné zabezpečení. Nosíte-li v batohu všelicos, jistě vás zaujme řada batohů Altmont Classic, která je určena pro přepravu těžkých nákladů.

Victorinox.cz

Zesílené polstrované ramenní popruhy zajišťují maximální pohodlí, barevné ladění do černé, modré a olivové zase moderní styl. Poslední linií jsou batohy Altmont Active přímo určené pro pohyb a pobyt v přírodě. Promyšlené šňůrové systémy zajistí předmety na vnější straně, což jistě ocení milovníci horolezectví a dalších venkovních dobrodružství, kteří k batohu snadno připojí veškerou svou výbavu. Barevné ladění do vínové, šedé či klasické černé dělá zároveň z těchto spolehlivých zavazadel také stylový doplněk na cesty.