Zdroj: Kaufland Česká republika v.o.s.

GRILFERNO: Grilování v divočině končí spáleným pórkem

V poslední epizodě série GRILFERNO se budou muset hráči SINNERS Esport porvat s velmi kreativním receptem Marka Pavaly, grilovanými kachními prsy se spáleným pórkem a malinovou vinaigrette.

Toto léto se neslo v duchu velice netradiční grilovací inspirace. Kaufland a esportový tým SINNERS Esports spojily síly v novém kulinářském projektu, GRILFERNO.

Profesionální hráči PC her, komentátoři a analytici z týmu SINNERS Esports přežívali v české divočině a učili se grilování na ohni od šéfkuchaře a zakladatele Campu Fuego, Marka Pavaly.

V posledním díle čeká esportovce obzvláště zapeklitý recept. Marek Pavala si na poslední epizodu schoval kachní prsa, která není úplně každý zvyklý grilovat, a k nim spálený pórek a malinovou vinaigrette.

Kaufland Česká republika v.o.s.

Filozofií Campu Fuego je především důraz na kvalitní suroviny a přirozenou přípravu jídla s využitím ohně. Inspiraci pro svou letní grilovačku tak díky minisérii najde spousta lidí.

Přežijí hráči PC her z týmu SINNERS kurz grilování s Markem Pavalou až do samotného konce? A byly výtvory hráčů poživatelné?

Sledujte všechny díly GRILFERNA na Youtube kanálu Kaufland ČR a na webu Kauflandu a kromě solidní porce grilovací inspirace můžete získat třeba i profesionální zástěru z limitované edice.