Zdroj: Amazfit

Našli jsme ideální hodinky do přírody. Co umí Amazfit T-Rex 2?

Češi patří celosvětově mezi největší nadšence do outdoorových aktivit. Amazfit, jeden z lídrů na trhu s chytrými hodinkami, přišel před létem s novinkou zaměřenou na ty, kteří rádi poznávají krásy přírody. Proč vás nezklamou, ani když přijde extrémní počasí?

V extrémním počasí jsou jako doma

Jedná se o třetí generaci oblíbených hodinek T-Rex. Všechny generace byly zaměřeny na odolnost vůči extrémním povětrnostním podmínkám. Novinka posouvá své provozní hranice od +70 do -40 stupňů celsia. Dokazují to i náročné vojenské certifikace, které bez problémů zvládly. Navíc je možné se s nimi i potápět, protože mají odolnost do 10 ATM, což je ekvivalent tlaku vody až do 100 metrů. Výdrž baterie je v tomto segmentu precizní s maximem až 24 dní.

GPS, s kterou se neztratíte

Největší vylepšení hodinek se dočkala GPS. Díky dvoupásmovému polohování a podpoře pěti satelitních navigačních systémů T-Rex 2 umožňují volně běhat betonovou džunglí města nebo prozkoumávat ty nejzajímavější přírodní stezky s extrémně přesným určováním polohy.

Přesná poloha je důležitá pro správnou navigaci v nepřehledných terénech. Do mobilní aplikace Zepp si můžete importovat oblíbené trasy. Hodinky vám ukážou navigaci v reálném čase a pokud zabloudíte, najdou vám nejbližší trasu zpět.

Amazfit

Stvořeny k pohybu

V přírodě využijete chytré hodinka na maximum hlavně při sportu. Amazfit T-Rex 2 měří přes 150 sportovních aktivit včetně režimu Triathlon pro testování houževnatosti, profesionálního režimu záznamu dat kola Track Run s inteligentní korekcí trajektorie a nového režimu Golf Swing.

Hodinky lze použít ke sledování důležitých dat, jako je tepová frekvence při cvičení, ušlá vzdálenost, rychlost pohybu a spálené kalorie v reálném čase pro většinu sportovních režimů, což vám pomůže sledovat a zlepšovat váš výkon. Pomůže vám při tom i algorytmus stavu cvičení PeakBeats™, který vyhodnocuje specializovaná data, jako je maximální příjem kyslíku (VO2 Max), plná doba zotavení, tréninková zátěž a tréninkový efekt.

Amazfit

V Česku dostupné ve třech barvách

Amazfit T-Rex 2 jsou v Česku v prodeji od konce června ve třech barvách černá, zelená a zlato-černá. Cena je stanovena velmi přívětivě na částku 5 590 Kč, za kterou získáte prémiové materiály a zpracování, vysokou výdrž a nejmodernější technologie. Pořídit si je můžete u prodejců elektroniky nebo na oficiálním e-shopu Amazfit.

Amazfit