Zdroj: Kaufland Česká republika v.o.s.

GRILFERNO: Hráči grilují burgery podle Marka Pavaly

Velmi netradiční letní grilování pod vedením šéfkuchaře Campu Fuego, Marka Pavaly, pokračuje. Esportovci v české divočině bojují s ohněm a kurzem vaření! Jak dopadnou burgery se spálenými rajčaty?

Toto léto se nese v duchu velice netradiční grilovací inspirace. Kaufland a esportový tým SINNERS Esports spojily síly v novém kulinářském projektu, GRILFERNO.

Pětice složená z profesionálních hráčů počítačových her, streamerů a esportových analytiků se učí vařit v přírodě s šéfkuchařem Markem Pavalou.

Ve druhém díle se postaví velké překážce - burgeru se spálenými rajčaty a s domácí aioli. Ne však v klidu a pohodlí domácí kuchyně, ale uprostřed české divočiny.

Třetí den v přírodě a od klávesnic se už na hráčích začíná podepisovat a únava se projeví určitě i na psychice gamerů.

Zvládnou se hráči PC her z týmu SINNERS poprat s netradičními recepty Marka Pavaly? Přežijí náročný kurz v české divočině? A jaké recepty a soutěže o ceny ještě diváky čekají?

Kaufland Česká republika v.o.s.

Sledujte GRILFERNO každý týden na Youtube kanálu Kaufland ČR a na webu Kauflandu a kromě solidní porce grilovací inspirace můžete získat třeba i profesionální zástěru z limitované edice.