Zdroj: Thule.com

Jak si zpříjemnit dlouhé výlety na kole?

Silnice a stezky čekají, kola připravena – je na čase se vypravit na cestu! Thule vám usnadní přepravu všeho, co s sebou budete potřebovat na dlouhé výlety v sedle a při překonávání všech výzev letošní sezóny. Prozkoumejte celou řadu produktů, které vylepší vaše příští cyklo dobrodružství.

Když cestujete s malými dětmi

Pokud vyrážíte s dětmi na dlouhé jízdy po cyklostezkách, nebo jsou vaším cílem farmářské trhy, použijte všestranný vozík pro dvě děti Thule Courier. Tento odolný vozík snadno připevníte za vaše kolo nebo jej s pomocí menších předních koleček využijete na procházky jako kočárek. Nový pomocník na cestování s dětmi má pětibodové polstrované popruhy, reflexní kola pro zvýšenou viditelnost a vestavěnou pláštěnku. Všechny prvky zajišťují pohodlí dítěte, ať už se vydáte kamkoliv.

Thule.com

Když se přemísťujete autem

Thule EasyFold XT má všechno, co byste si přáli mít od nosiče na tažné zařízení. Bezpečně dopraví vaše kola do jakékoliv destinace a může být pohodlně uskladněn v kufru auta nebo doma.

Thule.com

Pro náročné

Prémiový střešní nosič Thule TopRide je první volbou pro upevnění kol za vidlici, určený pro cyklistické nadšence, umožňující rychlé a snadné upevnění kol s pevnou osou i standardním rychloupínacím mechanismem.

thule.com

Když už máte na střeše plno

Nosič kol Thule OutWay Platform je vhodný na páté dveře vozidla, který díky zvýšené plošině poskytuje dobrou viditelnost zadních světel i registrační značky. Vhodný také pro některá vozidla s plastovým spoilerem.

thule.com

Všestranný vozík za kolo Thule Courier pro aktivní rodiny

Pětibodové polstrované popruhy vozíku Thule Courier poskytují dětem bezpečí, a rodiče si tak mohou užít klidné procházky a cyklovýlety se svými nejmenšími.

Thule.com

Přeměna na nákladní vozík v několika sekundách

Nejen že rodiče mohou snadno změnit aktivitu, z cyklistiky na procházku a naopak, mohou ale také přestavit Thule Courier na čistě nákladní vozík. Ten využijí například při cestě na nákup nebo třeba na piknik. Pevná podlážka a integrované upevňovací body zajišťují, že všechen náklad zůstává bezpečně na svém místě.

Pokud jste „psí rodič“, můžete jednoduše přestavět Thule Courier na vozík výhradně pro psa. Volitelné příslušenství „dog trailer kit“ obsahuje měkký pelíšek, úchyty pro připnutí vodítka a prostor pro uložení hraček a misky na vodu. Přední část kokpitu lze částečně odepnout, aby mohl váš čtyřnohý společník během jízdy vystrčit hlavu ze síťovaného okýnka.

Další produkty z cyklo sortimentu značky Thule

Thule Shield Pannier

Ať už si užíváte cyklistické dobrodružství, nebo dojíždíte na kole do práce, brašny Thule Shield Panniers jsou navrženy tak, aby vám usnadnily jízdu. Vezměte s sebou vše, co potřebujete, a brašny jednoduše připevněte k nosiči bez nutnosti použít adaptér.

Thule.com

Thule Vital

Nezpomalujte a zůstaňte hydratovaní: lehký a praktický hydratační batoh je ideální pro 1 až 3hodinové vyjížďky.

thule.com

Thule RoundTrip Bike Duffel

Taška na cyklistické vybavení pro nadšené cyklisty, s neomezenými možnostmi uspořádání oblečení a příslušenství mezi jednotlivými jízdami.

Thule.com

Thule RoundTrip Pro XT

Softshellový kufr na přepravu kola s integrovaným montážním stojanem, který podstatně usnadní cestování s jízdním kolem.

Thule.com

Bring your life

Nezáleží na tom, kolik jste už zdolali kilometrů, vždy na vás čeká nějaké další dobrodružství. Vy, vaše rodina, přátelé a k tomu vaše kola. Ať už si užíváte života na víkendových trailech vysoko v horách a hledáte další nezapomenutelný zážitek, nebo jen dojíždíte tam a zpět během vašich rušných pracovních dní. Kamkoli míříte, s kýmkoli jedete, je jedno, jak zkušení jste jezdci. S Thule si můžete užívat svého cyklistického života naplno.

Video placeholde
• Thule.com