Z videoklipu Varování

Z videoklipu Varování Zdroj: Youtube.com

Prago Union v důchodu. Exkluzivní premiéra klipu z nejprodávanější desky letošního léta

To jsou paradoxy, pragovácký rapper Kato vede českou hitparádu, až za ním se na druhém, třetím a čtvrtém místě krčí Red Hot Chilli Peppers, Adele a Iron Maiden.

Vlastně aby ne, stačí si pustit právě vyšlý 55+ klip Varování – mezi těmi všemi mordy, takové lehké veselé letní pokoukáníčko na důchodce, a na rappera Kato, co přišel o zuby… a taky o původní slávu v kapele Chaozz – ano na tu, která to tu koncem devadesátek rozjížděla v Esu na Nově.

Varování, je tzv. o tom, jak bude tančit a jančit partička éry raných tanečních parties. Jako by se nám ti klasici českého rapu připravovali na život po životě. A vtipní a výřeční zůstavají pořád: „… Úplně vám rozumím, že si tak v šest připadáte všestranná, slibte mi ale, že to ještě promyslíte, vyspaná, má drahá… Přijdete mi trochu vyndaná… Jestli toužíte po titulce v Blesku, nevolíte správnou cestu. Nečekejte ani žádnej extra vzestup, seznamem na guestu… Dělám jenom průšvihy a sem tam ňákou desku. Rovnou si škrtněte rauty, fotky s astronauty, cesty na chaty auty vyšší třídy… Zato úsměv na tváři, umím líp než plastický lékaři, a v posteli vám udělám vždycinky minimálně snídani…,“ tak nějak rýmuje ze své vlastní zkušenosti Kato! Pokud vám přijde ten bar, za kterým rapuje, povědomý, nemýlíte se, je to v legendárním pražském klubu Futurum, který toho už taky dost zažil.

Dejte si tenhle letní song v důchodcovském hávu a po zbytek léta vám v hlavě zůstane: „Možná, že jsem moc, ale ty si nejvíc!“