Kerry King, Slayer

Kerry King, Slayer Zdroj: Rafal Kotylak

Kerry King, Slayer
Slayer
Na hudební bitvu do josefovské pevnosti se už dvacet let sjíždějí fanoušci tvrdé muziky
3
Fotogalerie

Brutální útok na zvukovody startuje už zítra

Tenhle brutální útok si člověk rád nechá líbit: jubilejní, dvacátý ročník Brutal Assaultu, nejznámějšího z českých hudebních festivalů, startuje už zítra. Metalisti a jiní alternativci všech zemí se spojí a sjedou se do barokní vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře, kde bude od středy 5. do soboty 8. srpna 2015 na třech pódiích řádit víc než stovka kapel.

Od legendárního Kreatoru a Sepultury přes elektronické komety typu Perturbator po Mayhem, Napalm Death nebo The Dillinger Escape Plan. Brutal Assault je v zahraničí nejproslulejším českým festivalem (OK, kromě toho karlovarského) – přes dvě třetiny z nějakých patnácti tisíc návštěvníků bývají z ciziny. Kérky, vlasy, pivo, špína, randál, paráda.

Jen škoda, že z line-upu opět vypadli britští postpunkeři Killing Joke s v tuzemsku tak populárním Jazem Colemanem. Jejich slot zatím nevyplnila žádná kapela, takže si zpocené publikum zřejmě bude ve volné hodince číst a prohlížet tu dopředu avizovanou bichli, která na 442 stranách oslavuje brutální dvacetileté výročí.