Sasha Baron Cohen

Sasha Baron Cohen Zdroj: Profimedia

Fotbaloví chuligáni močící z okna a děti pijící pivo, to je nový film Sacha Baron Cohena, alias Borata

Jetě přesně nevíme, na co se máme těšit v červenci 2015 při premiéře komedie Grimsby, ale už víme, že mnoha lidem se to líbit nebude. Anglický komik Sacha Baron Cohen, známý z filmu o Boratovi, točí nový film o fotbalových chuligánech, a nic pochvalného to o Británii 80. let nebude. Informoval o tom web dailymail.co.uk.

Fotografie z natáčení ukazují muže močícího z okna na ulici, ale i děti, které vozí své opilé otce v kočárcích a vyzývavě oblečené ženy, které vypadají jako prostitutky. Sacha Baron Cohen se podílel na scénáři o fotbalových chuligánech v Anglii v 80. letech a nebere si jako obvykle vůbec žádné servítky. Vykresluje je jako hloupé lidi, kteří holdují alkoholu a nestarají se o rodiny. Stejně tak mají ve filmu vypadat a působit jejich partnerky.

Tam kde se film natáčel, například v Tilbury, kde je představováno město Lincolnshire, ale z toho moc velkou radost nemají. Místní politici říkají, že jsou jejich sídla představována v tom nejhorším světle.

Sacha Cohen (42) se proslavil i u nás svými filmovými rolemi ve filmech Ali G, Borat (celý název zní Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu), Brüno a Diktátor.