Orchester Bandini

Orchester Bandini Zdroj: Orchester-Bandini.com

V La Fabrice zazní nekorektní česko-německé šansony

Sobotní závěr letošní série koncertů Jazzové variace III bude v pražské La Fabrice patřit Orchesteru Bandini. Čtrnáctičlenný německo-český soubor zahraje v režii Petra Serge Butka "nekorektní šansony o lásce a hlavně o tom, co přijde po ní."

 

V La Fabrice zazní nekorektní šansony
Sobotní závěr letošní série koncertů Jazzové variace III bude v pražské La Fabrice patřit hamburskému Orchesteru Bandini. Čtrnáctičlenný německo-český soubor zahraje v režii Petra Serge Butka "šansony o lásce a hlavně o tom, co přijde po ní."
Orchester Bandini kombinuje šansony v češtině a němčině. Na pražském koncertu představí album "Änderungen aller Art" a písně z teprve připravovaného alba "Prášek na spaní pro unavené dítě".
"Koncert Orchesteru Bandini je posledním v řadě Jazzových variací III., kterými La Fabrika chtěla přitáhnout pozornost publika k netypickým formám jazzu," uvádí La Fabrica v tiskové zprávě. V letošním cyklu zatím vystoupili WRGHA POWU Orchestra, RH Funkiss, Martin Zbrožek, Vojtěch Dyk s brněnským BSide BAndem.

Orchester Bandini, Jazzové variace III.
kde: La Fabrika, Komunardů 28, Praha 7
kdy: sobota 26. listopadu od 19.30


Původně pětičlenný Orchester Bandini, který se později rozrostl o další muzikanty, založili v německém Hamburku Rainer Blessing a Jakub Štork. Na pražském koncertu představí německé a české šansony z alba Änderungen aller Art a z připravované desky Prášek na spaní pro unavené dítě.

 


"Koncert Orchesteru Bandini je posledním v řadě Jazzových variací III., kterými La Fabrika chtěla přitáhnout pozornost publika k netypickým formám jazzu," uvádí La Fabrika v tiskové zprávě. V letošním cyklu zatím vystoupili WRGHA POWU Orchestra, RH Funkiss, Martin Zbrožek, Vojtěch Dyk s brněnským BSide BAndem.