Zkažená úča

Zkažená úča Zdroj: Profimedia.cz

7 nejzkaženějších filmových hrdinek: Zkažená úča Cameron Diaz a její parťačky

Používají své ženské zbraně, aby nás vykořisťovaly. Co si zamanou, to dostanou. Jsou zkažené jako úča Cameron Diaz v nové černé komedii s názvem Zkažená úča, která 28. června vrazí do českých kin. Padouch, nebo hrdina, před takovými fúriemi se každému roztřesou kolena.

 

Elizabeth Halsey alias Cameron Diaz (Zkažená úča)

„Chci si sednout na jeho obličej,“ vzdychne toužebně Cameron Diaz v nové komedii, kterou na pajdáku rozhodně nebudou dávat za vzor. Zkažená úča chlastá, bere drogy, spí v hodině, trefuje se basketbalovým míčem malým tlustým dětem přímo do hlavy a pokud jde o první školní den, je jí u pr… Její hlavní a jedinou starostí je sehnat dost peněz na nová prsa, která by k ní přitáhla perspektivního budoucího manžela. Na to blbé učení by se konečně mohla vy…

 

Miranda Priestley alias Meryl Streep (Ďábel nosí Pradu)

V komedii s Meryl Streep si ďáblice potrpí na luxusní značky nejvyšší kvality i ceny. Pod nemilosrdným pohledem ukázkově drsní šéfky se nekontrolovatelně roztřesou všichni v místnosti. Hrozivé dunění podpatků trendy bot zmrazí celou kancelář. Poslední asistentku přinutila sehnat ještě nevydaný díl Harryho Pottera. Teď, když skončil, by chtěla pokračování.

 

 

Meredith Johnson alias Demi Moore (Skandální odhalení)

Když je nová šéfka čerstvě založené společnosti krásná, chytrá a sexy, je to v pořádku. Horší, když se rozhodne rozdmýchat plamen dávno vyhaslé vášně se spořádaným podřízeným, který má spokojené manželství. Michal Douglas v thrilleru Skandální odhalení cuknul a místo Demi Moore měl hned na krku obvinění ze sexuálního harašení a pokusu o znásilnění.

 

Scarlett O’Hara alias Vivien Leigh (Jih proti severu)

Rozmazlenou jižanskou krásku z klasiky Jih proti severu zaskočily těžké časy, které přišly s americkou občanskou válkou. Scarlett se s nimi musí vypořádat – a taky vypořádá! Půvabná, nezkrotná mrcha si jde nemilosrdně za svým a pod sukněmi skrývá mimo jiné i nezlomné odhodlání, že už nikdy nebude strádat.

 

 

Catherine Tramel alias Sharon Stone (Základní instinkt, Základní instinkt 2)

Vraždu milence jí sice nikdo nedokázal, nebezpečně ostrý sekáček na led ale pod postelí na konci prvního dílu každopádně měla. Moderní femme fatale Sharon Stone si potrpí na divoké sexuální hry a policejní výslech nebo smrtící jízdu v rychlém autě absolvuje zásadně „nalehko“. Bez kalhotek se totiž obejde i v pokračování natočeném po její čtyřicítce.

 

Julia Russell alias Bonny Castle alias Angelina Jolie (Sedmý hřích)

Už v 19. století existovaly zlatokopky. Julia Russell (ne)známá též jako Bonny Castle není obyčejnou prospěchářkou, ale polovinou dua podvodníků, které má spadeno na důvěřivé, manželství chtivé boháče. Antonio Banderas se tak v psychologickém thrilleru Sedmý hřích dostává do vážných problémů. Nejen že jeho vyvolená může mít prsty ve vraždě, vskutku vražednou přitažlivost si vypůjčila od Angeliny Jolie.

 

 

Cruella de Vil alias Glen Close (101 dalmatinů)

Je krutá už podle jména. Co jiného byste čekali od excentrické módní návrhářky? Ta z disneyovky 101 dalmatinů si v podání Glen Close umanula získat specificky puntíkaté kožichy titulního počtu psů. Její touha je hříšná, takže se nezastaví před ničím. Ani tím, že většina z těch hafanů je v nezletilém štěněcím věku.