Elvis

Elvis Zdroj: sussex.police.uk

Elvis Presley žije! Zhubnul. A vykrádá sázkové kanceláře

Pochyboval o tom snad někdo? Už od toho chmurného 16. srpna 1977 bylo nad slunce jasné, že král rock´n´rollu, popkulturní ikona a jeden z mála lidí, kteří dali nějaký smysl existenci jinak zcela absurdního 20. století, rozhodně neodešel navždy.

 

Po třiatřiceti letech ničím nepotvrzených zkazek a zvěstí se Elvis konečně objevil znovu na televizních záběrech. Sice jde zatím pouze o záběry z průmyslové televize, ale každý comeback je těžký. Zvlášť, když člověk projde třemi dekádami života v ústraní, v jejichž finiši si to neštrádujete do sázkové kanceláře s černými brýlemi a imitací pistole v ruce. Ladies and gentleman, Elvis has re-entered the buliding.

 


 

Podle několika přepadení, které má v tuto chvíli „falešný“ (jak uvádějí mnozí mediální nevěřící Tomášové typu BBC, kteří asi poslouchají Lady Gaga, nebo co) má Elvis Presley na svědomí v posledních několika týdnech přepadení v Eastbourne, v Brightonu a v Hove, plánuje pěvec hitů jako Jailhouse Rock, Hound Dog či Love Me Tender velký návrat a – ruku na srdce – ten se nějak financovat přece musí. Nikam ale nespěchá; podle dosavadních šetření drží Elvis Presley tzv. low profile – v několika ze zmíněných akcí se převlékl za běžného anglického muže.

 

Elvis Presley bude financovat vlastní comebackElvis Presley bude financovat vlastní comeback|sussex.police.uk

 

O zájem fanoušků se navrátivší se Král bát rozhodně nemusí. Sussexská policie už nyní vyzývá občany, aby jí jakékoliv informace o mississippském rodákovi hlásili na číslo 08456070999.