„Zuzy vypadá jako maličká kukla, ta křehkost se mi líbí. Fotili jsme v Itálii na pláži. Zuzka lítala s hábitem v šest ráno, udělá pro fotku všechno, nebylo jí dobře. Tady už padla úplně vyčerpaná. Chtělo se jí spát, přehodila jsem přes ni tyl. Upřímně, o většině dobrých fotek rozhodne náhoda.“

„Zuzy vypadá jako maličká kukla, ta křehkost se mi líbí. Fotili jsme v Itálii na pláži. Zuzka lítala s hábitem v šest ráno, udělá pro fotku všechno, nebylo jí dobře. Tady už padla úplně vyčerpaná. Chtělo se jí spát, přehodila jsem přes ni tyl. Upřímně, o většině dobrých fotek rozhodne náhoda.“ Zdroj: Tereza z Davle

Prohlédněte si úchvatné fotografie od Terezy z Davle

Fotografka Tereza z Davle, jejíž práce znáte ze soutěže Akty X, stejně jako z trojrozměrného vydání Reflexu a zvláštního materiálu Zelené vdovy, vystavuje do 1. května v pražské Leica Prague Gallery. Přinášíme přehled její spolupráce s Reflexem.

 

Jmenuje se Tereza, je z Davle a fotí krásné nahé ženy.

 

Zelené vdovy mají vypracované postavy, obličejíčky jako panenky. Když je Tereza fotila u nich doma, ukázalo se, že koupelna plná těch nejdražších  krémů a líčidel je pro ně svatyní. A zatímco většinu profesionálních  modelek a hereček je potřeba po nafocení aktů pořádně vyretušovat, u nich nic takového není třeba.

 

 

Fotografka Tereza z Davle a náš specialista na trojrozměrné fotografie Pavel Hofman pro vás připravili  Faunovo velmi pozdní odpoledne podruhé a ve 3D. Hlavní role se ujal, svému otci Leoši tolik podobný, herec David Suchařípa.

 

Obr odnáší mrtvou dívku z karnevalového veselí za přihlížení andělů.

 

 

Nové fotografie Terezy z Davle najdete již brzy na Reflex.cz!