Nora Mojsejová

Nora Mojsejová Zdroj: Stanislav Krupař

Šéfka na Prima TV: Tohle nejsou Čápi s mákem

Pouhých 14 % share pro pořad Šéfka s Norou Mojsejovou, jímž hodlala během nedělního večera zabodovat Prima TV, znamená následující:

 

1. Šest set padesát tisíc diváků, což je tragicky málo. Zvlášť pokud budeme předpokládat tradiční efekt klesajícího zájmu diváků po prvním dílu. V tuhle chvíli to vypadá na propadák.

 

2. 3+1 s Miroslavem Donutilem na České televizi je naprosto ďábelský pořad, který by dokázal porazit cokoli, co by proti němu běželo. Měli by ho zkusit nasadit v Americe proti Super Bowlu nebo něco podobného.

 

 

Podívejte se na videoklip z návštěvy Reflexu u Mojsejovců:

Video placeholde
Mojsejovci - rozhovor • Reflex.cz

 

3. Možná že už teď konečně někomu dojde, že vydávat za symbol českého a slovenského kapitalismu Noru Mojsejovou je superidiotský nápad. Mojsejová může fungovat jako zábavná figurka ve své vlastní reality show, možná bude zářit mezi třetiřadými celebritami v Čápech s mákem, ale v Šéfce si hraje na někoho, kým není.

 

 

4. Česko-slovenské koprodukce, k nimž se jak Nova, tak Prima poslední dobou uchýlily, ukazují, že Slováci jsou evidentně daleko lepší vyjednavači. Porota i moderátoři Česko Slovensko má talent jsou zajímavější pro slovenské diváky, ti čeští jsou buď neschopní, nevýrazní (Helena Zeťová), nebo okoukaní (Leoš Mareš). Šéfka je sice oficiálně koprodukce, ale ve skutečnosti je to pořad, který může zajímat primárně Slováky. Ostatně srovnání čísel sledovanosti obou pořadů v Česku i na Slovensku to dokazují.