Keith Richards

Keith Richards Zdroj: Machocarioca

Podívejte se na nejlepší kusy Keitha Richardse

V nedávno publikované autobiografii s názvem Life vzpomíná kytarista Rolling Stones Keith Richards na život, který vydá za dvanáct dalších. Přitom je ve vzpomínkách a vyprávění v takové formě, že z toho nevychází jiné poučení, než "opravdu hodně, hodně drog -> opravdu hodně, hodně skvělé muziky -> věčný život". Jenže k tomu všemu je ještě zapotřebí, aby měl člověk fantastický talent. A hrál s Rolling Stones.

 

V osmašedesátém roce nedošlo pouze k tomu nepříjemnému incidentu se sovětskými tanky na Václavském náměstí. Rolling Stones hráli tenkrát naživo Jumping Jack Flash - "and it´s all right now, in fact, it´s a gas".

 

Na Keitha si nikdo vyskakovat nebude! Když na pódium při koncertu naklusal nějaký pomatený mimoň s tím, že si na "stounech" vydobyde také svůj kousek slávy, Keith Richards neváhal a šel po něm. Sledujte jeho rychlou akci.

 

Johnny Depp založil svou roli kapitána Jacka Sparrowa v Pirátech z Karibiku na Richardsově persóně. Ve třetím díle se splnil vlhký sen všech pravověrných fandů a Richards si zde zahrál jeho otce. Že má nejlepší entrance, o tom žádná.

 

Chcete hrát blues? Keith Richards vás to naučí...

 

Legendární song s legendárními legendami. Ano, je to ten flák z Big Lebowskiho.

 

Aktivní důchod v praxi. A tečka.

 

Ukázku z autobiografie Keitha Richardse si přečtěte v novém Reflexu.