I just had sex

I just had sex Zdroj: YouTube

Právě jsem měl sexuální styk! Nový klip od Akona a další zvrhlosti

Americký zpěvák Akon je dost možná nejhorší muzikant, jakého člověk slyšel za posledních několik měsíců. Přesto, nebo právě proto vydělává třicet milionů dolarů ročně a bez jeho pomoci se neobejde Lady Gaga, Whitney Houston ani R. Kelly.

 

Ale padla kosa na kámen. K novému singlu s prostoduchým názvem "I just had sex" si ho přizvali američtí komici, sdružení ve skupině The Lonely Island, jejichž hudební parodie jsou takový odvaz, že sbírají ocenění Emmy a nominace na Grammy. Máme podezření, že Akon nemá nejmenší tušení, že se vyskytuje v parodii.

 

 

V dalším videoklipu, který se v současné chvíli prodírá internetem, se setkáte s bandou panáčků ze stavebnice Lego, jejichž život je naplněn adrenalinem a smrtí.

 

A co by to bylo za výčet virálních klipů, kdyby v něm chyběl zpívající papoušek nebo jiné pomatené zvíře. Tenhle umí zpívat "Let the bodies hit the floor". To jde.

 

 

Jak měl ve skutečnosti dopadnout nový 3D animovaný film o Méďovi Béďovi? Špatně. Skoro tak špatně jako Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem.

 

 

A k blížícímu se konci roku patří ještě jedno bilanční video (dokonce ještě bilančnější, než zpívající papoušek a mrtvý Méda Béďa dohromady). Zeitgeist 2010. Bylo to krásné a bylo toho dost.