Výstava Akty X

Výstava Akty X Zdroj: Tomáš Tesař

Výstava Akty X
Výstava Akty X
Výstava Akty X
Výstava Akty X
Výstava Akty X
43
Fotogalerie

Nahá těla a graffiti: Prohlédněte si Akty X naživo

Pro velkorysou a originální prezentaci se letos rozhodla redakce týdeníku Reflex během 12. ročníku Designbloku (mezinárodní přehlídka novinek z oblasti designu nábytku, bytových doplňků, módy a životního stylu).

 

V jeho rámci jsme včera večer zahájili výstavu fotografií AKTY X. Expozice je tentokrát výtvarně zabudována do prostředí domu na adrese Bubenská 1 v Praze Holešovicích přímo u stanice metra Vltavská a fotografie ze soutěže AKTY X doprovází neotřelá instalace. Fotografie nejlepších autorů, které před časem vybrala odborná porota, jsme se totiž ve spolupráci s partnery a tvůrci rozhodli zakomponovat přímo do prostředí objektu pomocí graffiti.

 

Video placeholde
Vernisáž Akty X 2010 • Reflex.cz

 

Úterní vernisáž si nenechaly ujít na tři stovky diváků. Redakce při ní zároveň ocenila vítěze jednotlivých kategorií soutěže a předala jim věcné dary.

 

Křišťálová LupaKřišťálová Lupa|Reflex.czAKTY X  Reflex poprvé vyhlásil v roce 2009. Mezi čtenáři si soutěž získala velkou popularitu a do jejího letošního ročníku poslaly práce desítky autorů. S některými z tvůrců nyní redakce nadále spolupracuje a prezentuje jejich práce na stránkách časopisu, internetových stránkách Reflex.cz a také právě během výstavy v rámci Designbloku.

 

Na letošní netradiční přehlídku nejlepších prací jste srdečně zváni a můžete ji navštívit do 10. října. Na zážitek z výstavy se můžete připravit v naší fotogalerii, kde najdete kromě samotných aktů i fotoreportáž z vernisáže.