Kompletná štvorica porotcov Talentmanie - zľava Zdeněk Troška, Adela Banášová, Palo Habera a Alena Šeredová.

Kompletná štvorica porotcov Talentmanie - zľava Zdeněk Troška, Adela Banášová, Palo Habera a Alena Šeredová. Zdroj: anc

Talentmania poražena: Hodí Nova ručník do ringu?

Jak říkával Rocky Balboa ve slavných filmech - nikdy není konec, dokud není doopravdy konec. Do konce mají obě talentové soutěže, které proti sobě napřímo soutěží v České republice, tedy Talentmania na Nově a Česko Slovensko má talent na Primě, ještě daleko. Pro jednu z nich je ale možná blíž.

 

Pokud se konec blíží, pak pro Talentmanii. Od začátku bylo jasné, že sledovanost prvních tří dílů rozhodne a po dvou remízách, které se daly interpretovat jako vítězství Primy, pokud byste jen trochu chtěli, teď přicházejí čísla, která potvrzují, že primácká ČSMT poprvé Talentmanii porazila. Ukazuje se také, že Prima daleko lépe zvládla PR soutěže, nebo prostě lépe nacastovala lepší a pro tisk přitažlivější soutěžící.

 

Tak jako tak, odborníci se před začátkem vysílání obou show shodli, že sledovanost prvních několika dílů rozhodne o vítězi. Talentmania je v tom případě v tuhle chvíli odsouzena nám pomalu umírat před očima až do hořkého finále. Nebude to asi hezký pohled (jako by na Zdeňka Trošku někdy byl), speciálně pokud na Nově neumí zvrátit prohraný zápas tak, jak to uměl jen Rocky Balboa...