Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Vaření a Iveta Pomeje Bartošová jako esence hlouposti

Člověk si pořád naivně myslí, že naše televize už jen těžko mohou přijít s něčím hloupějším, než co už občas na obrazovkách vidíme. A vida, Primě se to celý týden úspěšně dařilo v kulinářském pořadu Čápi s mákem. Stačilo angažovat pár pseudocelebrit a zejména Ivetu Bartošovou.

 

O jídle a vůbec o vaření jsme se toho moc ale nedozvěděli. To podle všeho ani nebylo úmyslem. Vždyť recepty Agáty Hanychové – nakrájíte rajčátka na půlky a zamícháte s majonézou a pak podáváte obalované kuřecí řízky – zvládá každé druhé dítě. Za hodně peněz, které vysílání určitě stálo, se tvůrci, když už bylo jasné, že o jídle se nedozvíme nic zajímavého, snažili o zábavu. Dopadlo to katastrofálně. Zoufalé hlášky, nesmysly a trapnosti se vršily jako písečné duny na Sahaře.

 

V hloupostech vynikaly bohužel dvě české zástupkyně show – Agáta Hanychová (ta je zcela netknutá čímkoli a vypadalo to, že nejdále byla na pokraji středních Čech) a především Ivetka Pomeje Bartošová. Když ji vidíte a slyšíte několik dní za sebou (chápu, nemusel jsem se dívat, ale byl to skvělý studijní materiál) tak je vám někdy i líto, že se neuděluje cena za hloupost. Iveta by jich už měla jako Karel Gott Zlatých slavíků. Vedle Bartošové působila Slovenka Zuzana Belohorcová jako jemná a chytrá mladá dáma a českoněmecká pornohvězda Dolly Buster jako intelektuálka, která alespoň něco ze života pochopila (jen nechápu, jak se někomu může líbit). Bartošová ale nakonec podle hlasování účinkujících soutěž ve vaření vyhrála. Gratulujeme!

 

Na internetu se objevila vtipná přesmyčka názvu celého pořadu a místo Čápi s mákem to byla „P..a, smekám“. Pokud jde o vítězku pořadu, tak se přesmyčka trefila naprosto přesně.

Iveta Bartošová - novinky o zpěvačce najdete na www.blesk.cz/iveta-bartosova, další informace čtěte též na www.ahaonline.cz/iveta-bartosova