Adela Banášová bude pro Leoše Mareše rovnocennou partnerkou

Adela Banášová bude pro Leoše Mareše rovnocennou partnerkou Zdroj: Blesk - Jiří Hadač

5 věcí, které nás naučil první souboj soutěží o talenty

1) Leoš Mareš je unavený muž: Ne přímo v neděli, ale celkově. Vše, co mohl před kamerou ukázat, už - zdá se - ukázal. A pokud někdy vypadal ztrhaně a především unaveně, tak to bylo v neděli. Už ve federální Superstar vypadal vedle Adély Banášové jako druhý nejlepší moderátor z téhle dvojice. V Talentmanii se najednou ukázalo, že by skutečně potřeboval spíše pauzu, než další velký projekt.

 

2) Je lépe něco dobře okopírovat, než špatně vymyslet: Otevření soutěže přímým přenosem a velkou show, když lidé čekali soutěž, to asi není úplně dobrý nápad. V tomhle se ukázalo, že pro Primu bylo výhodnější mít licenční manuál od Framantle Media, než pro Novu mít sebelepší scénáristický tým.

 

3) Zdeněk Troška nebyl dobrý nápad a Tomáš Matonoha se musel zbláznit: Prostě nebyl. Vážně ne. Na toho chlapa se nedá koukat. A co se týče vystoupení Tomáše Matonohy, upřímně doufám, že za něj dostal dobře zaplaceno, protože udělat se sebe před celým národem pitomce v totálně nevtipné scénce a nenechat si to dobře zaplatit by byl sakra pech.

 

4) Slováci umí všechno lépe: Teď nemyslím soutěžící, ale televizní byznys. Poté, co si Prima nechala postavit nové zprávařské studio od slovenské firmy, Slováci údajně také navrhovali set ČSMT. A vypadá hodně, hodně dobře.

 

5) Pokud Nova něco nevymyslí, pak tenhle krvavý televizní souboj prohraje: V Talentmanii zatím chybí silný příběh, vlastně i zapamatovatelní soutěžící. Formát vypadá unaveně a vedle ČSMT lacině. Není to prohraný souboj, ale na vítězství to zatím nevypadá.